Αναρωτιέσαι και εσύ αν για τα καλύτερα αποτελέσματα πρόληψης των ρυτίδων, θα πρέπει να εφαρμόζεις προϊόντα ματιών τη νύχτα και το πρωί ή μήπως αν μόνο μια εφαρμογή είναι αρκετή; Θα σου λύσουμε εμείς την απορία.  

Επειδή το δέρμα γύρω από τα μάτια είναι λεπτό και χρησιμοποιείς τους γύρω μυς όλη την ημέρα συνιστούμε να χρησιμοποιείς προϊόντα ματιών. Ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου ναι, μπορεί να θέλεις να βάζεις πολλές στρώσεις κρέμας τόσο το πρωί όσο και το βράδυ. 

Διάβασε τις ετικέτες για να επιλέξεις αυτές τις κρέμες που ικανοποιούν τις ανάγκες σου (ενυδάτωση, κ.λπ.) και να τις εφαρμόζεις με τη σειρά ανάλογα με τη σύστασή τους. Ξεκινάς από τις λεπτότερες και πας σε παχύτερα υγρά και έπειτα λοσιόν, κρέμες, αλοιφές.  

 

Η ιεροτελεστία που πρέπει να ακολουθείς: 

  • Το πρωί μετά τον καθαρισμό του προσώπου, εφάρμοσε έναν ορό για κάτω από τα μάτια που στοχεύει στο πρόβλημά σου (για παράδειγμα, εάν αυτό είναι κορεσμός, δοκιμάστε αυτό που λέει » brightening») και ακόμα καλύτερα εάν περιέχει επίσης βιταμίνες C (προστασία από τις ελεύθερες ρίζες). 
  • Το βράδυ μια ώρα πριν πας για ύπνο (αυτό δίνει στα προϊόντα το χρόνο να απορροφηθούν πριν ξαπλώσεις στο κρεβάτι), καθάρισε το πρόσωπό σου, στη συνέχεια χρησιμοποίησε μια κρέμα ματιών ρετινόλης, ακολουθούμενη από μια ενυδατική κρέμα για την περιοχή των ματιών. 

Ουσιαστικά, δεν υπάρχει κατάλληλη ώρα για την κρέμα ματιών. Επειδή πρόκειται για μια ιδιαίτερα ευαίσθητη περιοχή με πολλές ανάγκες θα πρέπει η περιποίηση της να μην αμελείτε. Για να έχεις λοιπόν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα χρησιμοποίησε εξειδικευμένα προϊόντα για τα μάτια πρωί αλλά και βράδυ. 

Με αυτές τις μικρές συμβουλές θα διατηρήσεις το βλέμμα σου φρέσκο και νεανικό! 

Lifeme

Healthy is the new Sexy!