Υλικά

Για τη ζύμη

 

Για τη σάλτσα

  • 3 ντομάτες
  • 2 κουταλιές της σούπας πελτέ
  • αλάτι πιπέρι
  • λίγα φυλλαράκια δυόσμο η βασιλικό
  • ένα σκόρδο

 

Για την επικάλυψη

  • τυρί της επιλογής σας
  • λαχανικά της αρεσκείας σας

 

Εκτέλεση

  1. Βάζουμε όλα τα υλικά της ζύμης και προσθέτουμε χλιαρό νερό μέχρι να γίνει μια μαλακή και αφράτη ζύμη . Αφήνουμε να ξεκουραστεί και κόβουμε τα λαχανικά για την επικάλυψη.
  2. Πολτοποιούμε τα υλικά για τη σάλτσα και την αφήνουμε στην άκρη.
  3. Ανοίγουμε φύλλο για την πίτσα και προθερμαίνουμε το φούρνο.
  4. Ψήνουμε πρώτα το φύλλο της πίτσας 5-10 λεπτά και μετά προσθέτουμε τη σάλτσα, το τυρί της αρεσκείας μας και λαχανικά ψιλοκομμένα (μανιτάρια ντομάτες κρεμμύδια ή ότι άλλο θέλουμε)
  5. Συνεχίζουμε το ψήσιμο για όσο χρειαστεί το τυρί να λιώσει και να πάρει η πίτσα ένα ωραίο χρώμα

 

Πίτσα με ρεβιθάλευρο

Lifeme

Healthy is the new Sexy!