Το σώμα μας αποτελείται κατά 60% από νερό! Χάνουμε συνεχώς νερό από το σώμα μας, κυρίως μέσω των ούρων και του ιδρώτα, αλλά και μέσω της αναπνοής, που πρέπει να αναπληρώνεται. Ακόμα και μικρή αφυδάτωση μπορεί να έχει άμεση επίπτωση στην διάθεση μας, στις επιδόσεις, στην συγκέντρωση και να επηρεάσει αρνητικά το μεταβολισμό και τον έλεγχο του βάρους βάρος μας.

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές απόψεις για το πόσο νερό πρέπει να πίνουμε και κάθε άνθρωπος έχει τις δικές του ανάγκες. Ωστόσο, συνήθως προτείνεται η κατανάλωση οκτώ ποτηριών των 250ml νερού καθημερινά, δηλαδή περίπου 2 λίτρα.

Το απλό νερό δεν είναι το μόνο πράγμα που συμβάλλει στην ισορροπία υγρών, άλλα και η κατανάλωση άλλων υγρών ποτών και αφεψημάτων μπορεί επίσης να συνεισφέρει σημαντικά στην ενυδάτωση. Τα περισσότερα τρόφιμα, όπως το κρέας, τα ψάρια, τα αυγά και ιδιαίτερα τα φρούτα και τα λαχανικά περιέχουν επίσης σημαντικές ποσότητες νερού.

Παρόλα αυτά, τα περισσότερα ροφήματα έχουν υψηλή θερμιδική αξία, λόγω προσθήκης ζάχαρης, γεγονός που μπορεί να αυξήσει την θερμιδική μας πρόσληψη και το βάρος μας και να έχει αρνητική επίδραση στην υγεία μας.

Σε αντίθεση με τα περισσότερα αναψυκτικά, οι σπιτικοί χυμοί  bfresh περιέχουν φυσικούς χυμούς φρούτων, χωρίς χρωστικές, συντηρητικά ή νάτριο, χωρίς προσθήκης ζάχαρης, αλλά με το φυσικό γλυκαντικό στέβια και με λίγες θερμίδες. Επιπλέον, οι συνδυασμοί είναι μελετημένοι έτσι ώστε εκτός από γεύση να προσφέρουν πολύτιμες πολυφαινόλες και αντιοξειδωτικές ουσίες από πράσινο τσάι, πιπερόριζα μαστίχα, ρόδι και εσπεριδοειδή.

Απολαύστε τα με κρύο ή ανθρακούχο νερό και ενυδατώστε τον οργανισμό σας με γεύση!

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα bfresh για καταστήματα εστίασης εδώ και για τα καταστήματα delicatessen εδώ.

 

Προιόντα Bfresh spitiko- Για καταστήματα Εστίασης