Απολαυστική σοκολάτα, αληθινή γεύση φρούτων

Εκρηκτικές «Φρούτων Γεύσεις» από την αγαπημένη μας σοκολάτα!

Στις 19 Οκτωβρίου 2016 η διαχρονική ελληνική σοκολάτα Υγείας Παυλίδη,  παρουσίασε τη νέα σειρά σοκολάτας, «Φρούτων Γεύσεις», προκαλώντας έκρηξη αισθήσεων! Πρόκειται για έναν συναρπαστικό και ισορροπημένο συνδυασμό που προσφέρει αληθινή αίσθηση φρούτων, περιτυλιγμένη από σοκολάτα Υγείας Παυλίδη.

Η νέα σειρά κυκλοφορεί σε τρεις γεύσεις, Πορτοκάλι, Λεμόνι, Φρούτα Πάθους, και δημιουργήθηκε για να συναρπάσει τους λάτρεις της αυθεντικής σοκολάτας. Με τη μοναδική της υφή, τα ολόκληρα κομμάτια και την αληθινή γεύση φρούτων, είναι η καινούργια απολαυστική πρόταση με λιγότερες θερμίδες*, που θα κερδίσει όλες τις εντυπώσεις!

Η νέα σειρά επιτρέπει στα φρούτα να διατηρήσουν την πραγματική τους γεύση χάρη στον πρωτοποριακό τρόπο παρασκευής της, ενώ η αγαπημένη σοκολάτα Υγείας Παυλίδη τα «αγκαλιάζει», δίνοντας ένα εκρηκτικό αποτέλεσμα γεύσης που «ξυπνάει» τις αισθήσεις. Συνδυάζοντας πλούσια φρουτένια γέμιση από λεμόνι, πορτοκάλι ή φρούτα πάθους και την Υγείας Παυλίδη, οι «Φρούτων Γεύσεις» είναι μια μοναδική σοκολάτα που δεν έχετε ξαναγευτεί!

(*10% λιγότερες θερμίδες σε σχέση με τις αντίστοιχες γεύσεις Υγείας Παυλίδη)

Lifeme

Healthy is the new Sexy!