Συστατικά

  • 3/4 φλ. νερό
  • 2 κ.σ. αποξηραμένο ιβίσκο
  • 1 φρέσκο τζίντζερ, αποφλοιωμένο και ψιλοκομμένο ή τριμμένο
  • 1/4 φλ. μέλι Melira Honey
  • 1/4 φλ. φρέσκο δυόσμο
  • 4-5 φλ. φρέσκο καρπούζι
  • χυμό από 1 λεμόνι

Εκτέλεση

  1. Βράστε το νερό σε μια μέτρια κατσαρόλα. Κατεβάστε από τη φωτιά και προσθέστε τον ιβίσκο, το τζίντζερ, το μέλι και το δυόσμο. Σκεπάστε και αφήστε για 20 λεπτά.
  2. Σουρώστε σε ένα μπλέντερ και αφαιρέστε τα υπολείμματα από τον ιβίσκο, το τζίντζερ και το δυόσμο. Στο μπλέντερ, προσθέτουμε το καρπούζι και το χυμό λεμονιού. Ανακατέψτε μέχρι να γίνει λείο.
  3. Σουρώστε το μείγμα σε λεπτό σουρωτήρι. Κρατήστε μόνο το χυμό και πετάξτε τον πολτό.
  4. Ρίξτε το μείγμα σε 8 φόρμες για παγωτό ξυλάκι. Τοποθετήστε τα στην κατάψυξη και αφήστε να παγώσουν για 1 ώρα.
  5. Βγάλτε από την κατάψυξη, τοποθετήστε τα ξυλάκια και ξαναβάλτε στην κατάψυξη για περίπου 4 ώρες.
  6. Μετά, βάλτε τις φόρμες για λίγο σε ζεστό νερό για να μπορέσετε να τα ξεφορμάρετε.
Lifeme

Healthy is the new Sexy!