Αχ, υπάρχει κάτι καλύτερο από μια ηλιόλουστη μέρα στην παραλία; Ίσως μια ηλιόλουστη μέρα στην παραλία, καθώς και ένα καυτό σεξ; Ναι … αυτό είναι σίγουρα καλύτερο. 

Βέβαια όλες αυτές οι ερωτικές περιπτύξεις στην παραλία μπορεί να ακούγονται βγαλμένες από κάποια ταινία αλλά δεν είναι. Ειδικά με την άμμο τα πράγματα γίνονται λίγο άσχημα καθώς γεμίζεις παντού με αυτή και τα κύματα δεν βοηθούν καθόλου σε όλη αυτή την κατάσταση.   

Για να μην αναφέρουμε ότι το σεξ στην παραλία μπορεί να προκαλέσει μια κολπική λοίμωξη που περιμένει να συμβεί, όταν η άμμος γλιστρά στις πιο κάτω περιοχές. Επιπλέον, μην ξεχνάς ότι το νερό πλένει μακριά φυσικά λιπαντικά, τα οποία θα μπορούσαν ενδεχομένως να οδηγήσουν σε μικρο-εκδορές και τραυματισμούς. 

Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το σεξ στην παραλία είναι πάντα δυσάρεστο ή μη ασφαλή – υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να γίνει χωρίς παράπλευρες απώλειες. Οι αρχάριοι, βεβαιωθείτε ότι έχετε φέρει μια πολύ μεγάλη πετσέτα ή καρέκλα στην παραλία για να χρησιμεύσει ως φράγμα κατά των τυχόν διαταραχών της άμμου μέσα στο κόλπο (και μια επιπλέον για την απόκρυψη). Επιπλέον, σε ορισμένες περιπτώσεις, οι όρθιες στάσεις μπορούν επίσης να είναι εξαιρετικές επιλογές. 

Βέβαια, δεν έχει σημασία ότι το δημόσιο σεξ είναι παράνομο σχεδόν παντού – οπότε εκτός αν βρίσκεστε σε ιδιωτική παραλία, προχωρήστε με προσοχή. 

Ας δούμε λοιπόν τις top καλοκαιρινές στάσεις που θα σας επιφέρουν στην απόλυτη κορύφωση. 

 

 1. Δαμαστής των κυμάτων
  Ενώ παθιασμένες περιπτύξεις άμμο μπορεί να μην είναι ο καλύτερος τρόπος για σεξ στην παραλία, κάποια δράση μπορεί να συμβεί πιο εύκολα πάνω σε μια πετσέτα στην παραλία. Μία από τις πιο απλές επιλογές είναι αυτή η καθιστή στάση, την οποία μπορείτε εύκολα να κάνετε στην άνεση μιας πετσέτας, διατηρώντας ταυτόχρονα έναν αέρα θαλασσινό.

  Οι top καλοκαιρινές στάσεις για να κάνεις σεξ στην παραλία! 1
  AMANDA BECKER

   

 2. Surfer
  Για να αποφύγετε να γεμίσετε ακόμη και με το μικρότερο κομμάτι της άμμου στον κόλπο σας, ακολουθήστε την κλασσική στάση και πηγαίνετε εσείς από πάνω. Ο σύντροφός σας να ξαπλώνει σε μια πετσέτα και εσείς ανεβαίνετε πάνω του. 

  Το σίγουρο είναι ότι με αυτή τη στάση δεν είστε πολύ διακριτική και μια μόνο πετσέτα δεν μπορεί να σας καλύψει. Επομένως, κρατήστε αυτή τη  στάση για περίοδο που η παραλία θα είναι άδεια ή κατά τη διάρκεια της νύχτας.
   

  Οι top καλοκαιρινές στάσεις για να κάνεις σεξ στην παραλία! 2
  AMANDA BECKER
 3. Παρατηρητής
  Αυτή η στάση είναι τέλεια όταν θέλετε να νιώσετε άνετα και να «παρακολουθήσετε το ηλιοβασίλεμα» μαζί – είτε σε μια καρέκλα παραλίας είτε να κάθεστε στην άκρη ενός άδειου πύργου ναυαγοσώστη. Με τη βοήθεια μιας κουβέρτας ή μιας πετσέτας, θα φανεί σαν να είσαι γλυκιά και να κάθεσαι στην αγκαλιά του αγαπημένου σου ενώ απολαμβάνεις την πανέμορφη θέα. 

  Βάλτε μια πετσέτα ή κουβέρτα πάνω από τους δυο σας για απόλυτη προστασία της ιδιωτικής ζωής. Μπόνους: Ζητήστε του να γλιστρήσει το χέρι του μέσα στην κουβέρτα για μια μικρή διέγερση κλειτορίδας.
   

  Οι top καλοκαιρινές στάσεις για να κάνεις σεξ στην παραλία! 3
  AMANDA BECKER
 4. Παραλιακό κουταλάκι
  Ω πόσο χαριτωμένο, εσείς οι δύο κάνετε αγκαλίτσες σε μια πετσέτα στην παραλία … ή μήπως όχι. 

  Χρησιμοποιείστε μια πετσέτα που να καλύπτει τα σώματά σας (τουλάχιστον το κάτω μισό)που βρίσκονται στις πλευρές σας που βλέπουν προς την ίδια κατεύθυνση. Λυγίστε τα γόνατά σας και σπρώξτε πίσω την πλάτη προς τον σύντροφό σας, για ευκολότερη πρόσβαση στον κόλπο και την κλειτορίδα σας.

  Οι top καλοκαιρινές στάσεις για να κάνεις σεξ στην παραλία! 4
  AMANDA BECKER

   

 5. Στρείδι
  Αυτή η παραλλαγή από το κουταλάκι είναι μια άλλη καλή επιλογή για σεξ στην παραλία. Είναι λίγο πιο ρομαντικό, δεδομένου ότι θα βλέπετε ο ένας τον άλλον-συν θα είναι ευκολότερο να εντοπίσετε τυχόν εισερχόμενους στην παραλία. 

  Για να το κάνετε, ξαπλώνετε στα πλάγια και βλέπετε το ένα το άλλο, με μια πετσέτα που καλύπτει. Ανοίξτε τα πόδια σας ελαφρώς για να επιτρέψετε στον σύντροφό σας να γλιστρήσει μέσα από το μαγιό σας και να μπει μέσα σας. Στη συνέχεια, κλείστε τα πόδια σας έτσι ώστε το τμήμα του άξονά του πέους που βρίσκεται έξω από σας να πιέσει την κλειτορίδα σας.

  Οι top καλοκαιρινές στάσεις για να κάνεις σεξ στην παραλία! 5
  AMANDA BECKER

   

 6. Εξερευνητής
  Έχετε πάει ποτέ σε μια παραλία με πολλές σπηλιές που μπορείτε να εξερευνήσετε; Ναι, αυτά κάνουν για σπουδαία σεξουαλικά παιχνίδια. Βρείτε μόνο ένα απομονωμένο σημείο, σύρετε το μπικίνι σας στο πλάι και προσπαθήστε να συγκρατήσετε τους στεναγμούς σας (ηχούν σε μια σπηλιά και ακούγονται πολύ!).
  Για να το κάνετε, λυγίστε ελαφρώς στη μέση και ακουμπήστε τα χέρια σας στις κνήμες σας ή σε έναν τοίχο σπηλαίου. Έχετε το σύντροφό σας να σας εισάγει από πίσω και να κρατά τους γοφούς σας για στήριξη ενώ ωθείτε. Ω και βεβαιωθείτε ότι δεν παίρνει τα χέρια του στην κλειτορίδα σας (ή προχωρήστε και DIY)!

  Οι top καλοκαιρινές στάσεις για να κάνεις σεξ στην παραλία! 6
  AMANDA BECKER
 7. Παιχνίδια στη θάλασσα
  Παρόλο που είναι πολύ καλύτερα να αποφύγεις το σεξ στην θάλασσα, σε γενικές γραμμές δεν υπάρχει τίποτα κακό με λίγη προπόνηση στα κύματα. Δεδομένου ότι η θάλασσα παρέχει μεγάλη προστασία από αδιάκριτα βλέμματα, πηγαίνετε για μια βουτιά και αισθανθείτε ελεύθεροι. 

  Οι top καλοκαιρινές στάσεις για να κάνεις σεξ στην παραλία! 7
  AMANDA BECKER
Lifeme

Healthy is the new Sexy!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΜπάρες πρωτεΐνης