Τώρα που είναι το καλοκαίρι, η στάση της yoga που οι περισσότεροι ονειρεύονται είναι η Σαβασάνα … στην παραλία. Ωστόσο, ακόμα κι αν το καλοκαίρι είναι ψυχολογικά μια περίοδος χαλάρωσης, είναι επίσης μια από τις καλύτερες εποχές για να εξασκηθείς στη yoga. 

Ίσως να μην έχεις όρεξη πάντα να πας πάντα στο μάθημα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να κάνεις εξάσκηση. Η προπόνηση στον ήλιο είναι ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις. 

Εδώ είναι μερικές από τις πιο σημαντικές στάσεις yoga για το καλοκαίρι που μπορείς να εξασκηθείς ανεξαρτήτως καιρού!  

 1. Περιστροφές
  Οι γιόγκοι, τείνουν αν είναι υπερβολικά υγιείς και τους επικροτούμε για αυτό (πώς αλλιώς θα μπορούσαν να ξυπνήσουν για διαλογισμό στις 6 Α.Μ. ακολουθούμενος από 108 χαιρετισμούς στο ήλιο;). Μπορούν όμως να γίνουν και η ψυχή του party και να περάσουν ξέφρενες νύχτες! Πως αντιμετωπίζουν τις επιπτώσεις αυτών; Με περιστροφές!  Οι περιστροφές είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να καθαρίσεις το συκώτι σου και να επιστρέψεις στην καθαρή σου αύρα.

  Οι καλύτερες στάσεις Yoga για το καλοκαίρι!
 2. Ανοίγματα ώμων
  Είναι ζωτικής σημασίας για να φύγει όλη η ενέργεια και να ανοίξουν οι ωμοπλάτες σας.
   Οι καλύτερες στάσεις Yoga για το καλοκαίρι! (5)
 3. Γέφυρα
  Δεν είναι μόνο σημαντική, αλλά και κρίσιμη για την ευημερία. Άνοιξε λοιπόν την καρδιά σου! Θυμήσου τον εαυτό σου και χαλάρωσε.
   Οι καλύτερες στάσεις Yoga για το καλοκαίρι! (6)
 4. Inversions
  Αυτού του είδους στάσεις είναι τρομακτικές για μερικούς, αλλά είναι επίσης ένας από τους πιο βαθιούς τρόπους να αλλάξεις την προοπτική στη ζωή σου, στον κόσμο και στον εαυτό σου. Οι πιθανότητες είναι ότι υπάρχει μια ανεστραμμένη στάση που πρέπει να κυριαρχήσεις και οι καλοκαιρινοί μήνες είναι μια μεγάλη στιγμή για να δοκιμάσεις τον εαυτό σου.
   Οι καλύτερες στάσεις Yoga για το καλοκαίρι! (2)
 5. Διαλογισμός
  Στην ιδανική περίπτωση, όλοι θα πρέπει να έχουμε μια καθημερινή πρακτική διαλογισμού, αλλά μερικές φορές είναι εύκολο να τον παραλείψουμε – ειδικά όταν είμαστε απασχολημένοι. Το καλοκαίρι είναι επίσης μια εποχή στην οποία συμβαίνουν πολλά. Οι διακοπές, οι οικογενειακές υποχρεώσεις και οι περιπέτειες μπορούν να κάνουν αυτούς τους μήνες να αισθάνονται χαοτικοί. Αφιέρωσε λοιπόν λίγο χρόνο στον εαυτό σου, διαλογίσου και βρες ποιος είσαι.
  Οι καλύτερες στάσεις Yoga για το καλοκαίρι! (3)
Lifeme

Healthy is the new Sexy!