Τα organic bistro nice n easy έλαβαν το βραβείο του National Champion από την RSΜ Ελλάδος σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου στην Οικία της Βρετανίδας Πρέσβειρας Κυρίας Kate Smith, προς τιμήν των 38 ελληνικών εταιρειών που αναδείχθηκαν Εθνικοί Πρωταθλητές στον μεγαλύτερο διεθνή επιχειρηματικό διαγωνισμό των European Business Awards (EBA) 2016/2017 που γίνονται σε ετήσια βάση υπό την αιγίδα της RSM. Το βραβείο για τη διάκριση των nice n easy στην κατηγορία Entrepreneur of the Year των EBA 2016/2017 sponsored by RSM,  παρέλαβε ο κ. Δημήτρης Χριστοστοφορίδης, συνιδιοκτήτης των αγαπημένων bistro.

Η  σημαντική αυτή διάκριση των nice n easy οφείλεται στο οξυδερκές επιχειρηματικό πνεύμα των ιδιοκτητών τους και στο γεγονός ότι το brand κατάφερε να διατηρήσει αλλά και να αυξήσει τη δημοτικότητά του ακόμα και εν καιρώ οικονομικής κρίσης.

Για να προκριθούν τα nice n easy στην επόμενη φάση των European Business Awards και να κατακτήσουν το τίτλο του Entrepreneur of the Year σε ευρωπαϊκό επίπεδο, εκτός από την βαθμολογία  της κριτικής Επιτροπής χρειάζεται να έχουν και την στήριξη του κοινού μέσα από  την on line ψηφοφορία που πραγματοποιείται στο διαδίκτυο στο link http://www.businessawardseurope.com/vote/detail-new/the-rsm-international-entrepreneur-of-the-year-award/20375

Διαδικασία online ψηφοφορίας:

  1. Πατήστε στο link http://www.businessawardseurope.com/vote/detail-new/the-rsm-international-entrepreneur-of-the-year-award/20375
  2. Συμπληρώστε το e-mail σας και πατήστε το κουμπί vote
  3. Πατήστε το link που θα λάβετε στο e-mail σας για να επιβεβαιώσετε την ψήφο σας

Χρήσιμες πληροφορίες:

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων nice n easy:

Τα δημοφιλή organic  bistro  σε Κολωνάκι, Κηφισιά και Μύκονο με έμφαση στην οργανική farm-to-table κουζίνα, ο πολυχώρος Loft nice n easy στην Κηφισιά,  καθώς και το νέο απόκτημα της ομάδας «Nesaea» με τη δημιουργική νησιωτική κουζίνα αλλά και το Exquisite Catering στη Μύκονο, αποτελούν τον όμιλο επιχειρήσεων nice n easy.

Τα European Business Awards

Τα European Business Awards sponsored by RSM είναι ένας ανεξάρτητος μη κερδοσκοπικός  θεσμός,  ο οποίος αναγνωρίζει και επιβραβεύει τις καλές πρακτικές, την καινοτομία και την υπεροχή των επιχειρήσεων της Ε.Ε. Διοργανώνεται για δέκατη συνεχή χρονιά, με κύριο χορηγό το διεθνές δίκτυο ανεξάρτητων ελεγκτών και συμβούλων επιχειρήσεων RSM International. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και είναι ανοιχτή σε όλες τις επιχειρήσεις, κάθε μεγέθους και κλάδου.

Τα βραβεία επικεντρώνονται σε εταιρίες που έχουν επιτύχει εξαιρετικά αποτελέσματα σε διάφορους κλάδους δραστηριότητας, από την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση έως την εξυπηρέτηση του πελάτη, τα οποία και τις κατατάσσουν σε ηγετική θέση στην Ευρώπη.

Η RSM International

Η RSM International, κύριος χορηγός των European Business Awards sponsored by RSM, είναι το 6ο μεγαλύτερο δίκτυο Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών και Συμβούλων Επιχειρήσεων, σε όλο τον κόσμο. Διαθέτει πάνω από 760 γραφεία σε πάνω από 120 χώρες και 38,300 στελέχη διεθνώς, ενώ τα έσοδά του διαμορφώνονται στα 4,6 δις δολάρια.

Η RSM Ελλάδος 

Η RSM Ελλάδος είναι το μέλος της RSM International για την Eλλάδα. Η εταιρία παρέχει ολοκληρωμένες ελεγκτικές, συμβουλευτικές, λογιστικές και φορολογικές υπηρεσίες, καθώς επίσης και υπηρεσίες διαχείρισης και υποστήριξης ανθρώπινου κεφαλαίου, σε Ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους σημαντικότερους κλάδους της Ελληνικής οικονομικής αγοράς.  Διαθέτει γραφεία στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τη Λευκωσία.

Lifeme

Healthy is the new Sexy!