Πρόκειται για την ιδανική επιλογή για όλη την ημέρα από το πρωί έως το βράδυ και ιδιαίτερα για τις λιγούρες. Είναι γλυκά και καλύπτουν όλες τις ανάγκες σου για ενέργεια αλλά και γεύση! Ας δούμε τη συνταγή.

Μερίδες: 4 μεγάλα μπισκότα

 

Υλικά

  • 1-1 ½  κουταλιές της σούπας αλεύρι καρύδας, συν 1 κουταλιά της σούπας για πασπάλισμα
  • 1-3/4 φλιτζάνια αλεύρι αμυγδάλου
  • 1 κουταλάκι αλάτι
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού σόδα ψησίματος
  • 1/4 φλιτζάνι μαλακωμένο λάδι καρύδας
  • 2 αυγά
  • 2 κουταλιές της σούπας με μέλι με Κανέλλα Κεϋλάνης & Βασιλικό Πολτό Melira
  • 2 κουταλιές της σούπας γάλα αμυγδάλου

 

Εκτέλεση

  1. Αναμείξτε τα αλεύρια, το αλάτι και τη σόδα.
  2. Σε ένα ξεχωριστό μπολ, ανακατέψτε μαζί το λάδι καρύδας, τα αυγά, το μέλι και το γάλα αμυγδάλου.
  3. Προσθέστε το μίγμα αλευριού στα υγρά συστατικά και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
  4. Πασπαλίστε 1 κουταλάκι του γλυκού αλεύρου καρύδας σε ένα αντικολλητικό χαρτί.
  5. Διαχωρίστε τη ζύμη σε 4 μέρη, στη συνέχεια τρίψτε λίγο αλεύρι στα χέρια σας. Κάντε κάθε μέρος σε μια μπάλα, στη συνέχεια, τοποθετήστε το στο αντικολλητικό χαρτί.
  6. Ρίξτε ένα άλλο κουταλάκι του γλυκού αλεύρι πάνω από όλες τις μπάλες, στη συνέχεια τοποθετήστε ένα άλλο κομμάτι χαρτιού στην κορυφή. Χρησιμοποιήστε το χέρι σας για να ισιώσετε κάθε μπάλα ζύμης.
  7. Ψήστε για 15 λεπτά στους 170 βαθμούς. Σερβίρετε ζεστά με μέλι, μαρμελάδα, ή όπως είναι, μόνα τους!
Lifeme
Healthy is the new Sexy!