Μπισκότα Βρώμης χωρίς ζάχαρη

Μπισκότα Βρώμης χωρίς ζάχαρη

Υλικά

  • 1 φλ. φιστίκια και φουντούκια
  • 2 φλ. νιφάδες βρώμης
  • αλάτι
  • 1 φλ. αλεύρι ζέας Bacaleo
  • ½ φλ. ελαιόλαδο
  • ½ φλ.μέλι
  • μαρμελάδα ή κομμάτια κουβερτούρα

 

Εκτέλεση

 

  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C.
  2. Στρώνουμε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί.
  3. Αλέθουμε τους ξηρούς καρπούς  στο μπλέντερ, να γίνουν σκόνη.
  4. Σε ένα βαθύ σκεύος ανακατεύουμε τα αμύγδαλα, το αλάτι και τις νιφάδες βρώμης.
  5. Προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε καλά.
  6. Προσθέτουμε πρώτα το ελαιόλαδο και μετά το μέλι και ανακατεύουμε με μια κουτάλια ή σπάτουλα μέχρι να ενωθούν τα υλικά μας.
  7. Πλάθουμε το μίγμα σε μπαλάκια στο μέγεθος καρυδιού και τα απλώνουμε στο αντικολλητικό χαρτί.
  8. Με το δάχτυλό μας ή με το πίσω μέρος από ένα μικρό κουταλάκι κάνουμε μια λακκούβα στο μπισκότο μας.
  9. Σ’ αυτή βάζουμε λίγη μαρμελάδα ή ένα κομμάτι κουβερτούρα .Ψήνουμε τα μπισκότα μας για 15 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν.
  10. Αφήνουμε να κρυώσουν καλά. Διατηρούνται αεροστεγώς κλεισμένα για αρκετές μέρες.
Lifeme
Healthy is the new Sexy!