Συστατικά

  • 2 φιλέτα λαβράκι
  • 1 κ.σ. λάδι καρύδας
  • 1 1/3 φλ. άγριο ρύζι (μαγειρεμένο)
  • 1/3 φλ. ψιλοκομμένο ανανά
  • 1/3 φλ. ψιλοκομμένο αγγούρι
  • 2 πιπεριές
  • 1 κ.σ. ξύδι βαλσάμικο
  • χυμό μισού πορτοκαλιού
  • κόλιανδρο
  • αλάτι Ιμαλαΐων
  • πιπέρι
  • 1/2 κ.σ. πάστα σκόρδου
  • 1,5 κ.σ. αμύγδαλα
  • λίγη ρίγανη

Διαδικασία

  1. Πασπαλίστε τα φιλέτα με το αλάτι, το πιπέρι και την ρίγανη.
  2. Βουτήξτε τα στο λάδι καρύδας και αφήστε να ποτίσουν.
  3. Σε ένα μπολ, ανακατέψτε τον ανανά, το αγγούρι, τις πιπεριές, το ξύδι, τον κόλιανδρο, τον χυμό πορτοκαλιού, λίγο πιπέρι και αλάτι.
  4. Ανακατέψτε το ρύζι με το σκόρδο και τα αμύγδαλα.
  5. Απλώστε το τελευταίο μείγμα σε ένα πιάτο με το πίσω μέρος ενός κουταλιού, το φιλέτο από πάνω και στολίστε με τα λαχανικά.

Διατροφική σύσταση

  • 318 θερμίδες
  • 34 γρ. πρωτεΐνες
  • 19 γρ. υδατάνθρακες
  • 10 γρ. λίπος
  • <1 γρ. φυτικές ίνες
  • 2,5 γρ. σάκχαρα

Πηγή: Fit Men Cook

Lifeme

Healthy is the new Sexy!