Ψάχνετε να βρείτε απεγνωσμένα τρόπους να απαλλαγείτε από το περιττό λίπος; Συνήθως το να προσέχετε τη διατροφή σας και να γυμνάζεστε δεν είναι αρκετό για να δείτε τα αποτελέσματα που θέλετε. Η κληρονομικότητα και άλλοι περιβαλλοντικοί παράγοντες ευθύνονται για την μη κινητοποίηση των λιποκυττάρων και τελικά για την μη ικανοποιητική καύση του λίπους.

Με τις μεθόδους της κρυολιπόλυσης ή της αναίμακτης λιποαναρρόφησης, τα αποτελέσματα αρχίζουν να μειώνονται και γίνονται ορατά σε περίπου δύο εβδομάδες που ολοκληρώνεται η θεραπεία.

Στην συντριπτική πλειοψηφία των περιστατικών μία μόνο θεραπεία κρυολιπόλυσης είναι αρκετή ώστε να έχουν τα αποτελέσματα που θέλουν και βεβαίως θα είναι ορατά και στα ρούχα και μπροστά στον καθρέφτη.

Το σύστημα κρυολιπόλυσης Coolsculpting είναι καινοτόμο και στοχεύει σε επιλεκτικά σημεία, ώστε να εξαλειφθούν τα λιποκύτταρα και να αποβληθούν από τον οργανισμό με μία απολύτως φυσιολογική διαδικασία και χωρίς καμία παρενέργεια.

Σημαντικό πλεονέκτημα είναι ότι το μηχάνημα εστιάζει πάντα στην προβληματική περιοχή του τοπικού λίπους, αφήνοντας ανέγγιχτες τις γύρω περιοχές και στους ιστούς τους.

Σε ποιες περιπτώσεις εφαρμόζεται;

Εφαρμόζεται είτε στην κοιλιά, είτε στους μηρούς είτε στα ψωμάκια και με απόλυτα ελεγχόμενη ψύξη κάνει τα λιποκύτταρα να καταστρέφονται στην συνέχεια να αποδομούνται και εν τέλει να αποβάλλονται από τον οργανισμό με φυσικό τρόπο. Σε λίγες ημέρες τα αποτελέσματα θα σας αποζημιώσουν!

Είναι ασφαλής μέθοδος;

Οι ειδικές κεφαλές του μηχανήματος της κρυολιπόλυσης εφαρμόζονται στο σώμα ώστε να μεταφέρουν την θερμοκρασία, εκμηδενίζοντας κάθε πιθανή βλάβη στην επιδερμίδα. H μέθοδος είναι εγκεκριμένη από το FDA, διασφαλίζοντας ότι η γυναίκα που θα υποβληθεί στη διαδικασία δεν θα υποστεί καμία παρενέργεια.

Θέλετε και εσείς μέσα σε μία συνεδρία να εξουδετερώσετε οριστικά τα λιποκύτταρα; Το στρώμα λίπους μειώνεται κατά 40%, όπως έχει διαπιστωθεί μέσα από έρευνες. Έτσι το σώμα φαίνεται σμιλευμένο και η σιλουέτα αλλάζει εντελώς.

Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα του Cryoesthetics.

Lifeme

Healthy is the new Sexy!