Νέα Σελήνη στις 12 μοίρες των Διδύμων ακριβώς στο μεσουράνημα του Ήλιου. Αυτή η θέση είναι πολύ ισχυρή και υποδεικνύει πολλά δρώμενα. Παρά το γεγονός ότι είναι στο επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων, πολλά νέα και πάρε-δώσε στην καθημερινότητα. Φυσικά για τους Διδύμους είναι η ετήσια Νέα Σελήνη τους, οπότε να περιμένουν ένα χρόνο πολύ σημαντικό γι’ αυτούς στην καριέρα τους και στο τι θέλουν να πετύχουν.
 
Κριός: Το ζώδιο σας την μέρα της Νέας Σελήνης ανατέλλει στον ορίζοντα λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Στον νυχτερινό ουρανό ο Κρόνος πλησιάζει το μεσουράνημα, ενώ ο Δίας μόλις το έχει περάσει. Αυτός ο σχηματισμός υποδεικνύει ότι η τύχη σάς ευνοεί πολύ λόγω Δία, είστε αισιόδοξοι, κάνετε μεγάλες κινήσεις και στη συνέχεια συναντάτε καταστάσεις που σας δείχνουν τη ρεαλιστική κατάσταση των πραγμάτων. Οπότε αυτό που μετρά είναι να έχετε έντονη νοητική εγρήγορση και να ακολουθείτε τα σχέδιά σας. Ο Κρόνος ανταμείβει επιμέλεια, οργάνωση και μεθοδική εργασία.

Ταύρος:
Όταν ένα ζώδιο έχει τον κυβερνήτη του στα όριά του είναι κάτι σαν να έχει κανείς την εύνοια του βασιλιά στις παλιές εποχές. Με την Αφροδίτη στον Ταύρο σας, λοιπόν, νιώθετε μια άνεση στην έκφρασή σας, η ψυχοσύνθεσή σας βρίσκει την ατμόσφαιρα πολύ εύκρατη, οπότε είναι σαν να απολαμβάνετε πολύ καλό αστρολογικό καιρό. Η Νέα Σελήνη ευνοεί καταστάσεις γύρω από απολαβές που φαίνεται ότι σας ανεβάζουν πάρα πολύ και νιώθετε ότι η ζωή είναι πολύ ωραία. Να θυμάστε ότι ο Ουρανός είναι στο ζώδιό σας τώρα και για πολύ ακόμη, οπότε έχετε αρκετή ενέργεια να εκφράσετε την μοναδικότητά σας.
Δίδυμος: Όπως είπα και στην εισαγωγή, αυτή η Νέα Σελήνη είναι πολύ ισχυρή αστρολογικά και θα επηρεάσει πάρα πολύ την καριέρα σας τον επόμενο χρόνο λόγω του ότι συμβαίνει στο μεσουράνημα. Εάν θέλετε να πετύχετε κάτι που θα φαίνεται λαμπρό στους άλλους, όλη η εύνοια των άστρων είναι εδώ. Κατά τ’ άλλα, νιώθετε ότι θέλετε να ξεφύγετε από τον βαθμό της άνεσης που έχετε τώρα, είστε πολύ επιθετικοί και ζητάτε να χτίσετε ένα νέο σπιτικό –στη γενική του έννοια. Κάτι σαν τους παλιούς ηγεμόνες, που το έριχναν στις εκστρατείες, γιατί η ζωή στο κάστρο ήταν λίγο βαρετή.
Καρκίνος: Παρόλο που η επόμενη Νέα Σελήνη είναι στο ζώδιό σας, αυτή στο προηγούμενο ζώδιο των Διδύμων φέρνει ένα βαθμό εσωστρέφειας για σας, κάτι σαν τη συγκέντρωση ενός αθλητή πριν τον αγώνα, που κοιτάει να φέρει στην επιφάνεια όλη την εσωτερική του δύναμη. Βρίσκετε τον εαυτό σας να σκέφτεται αρκετά πώς θα μπορέσει να εκφράσει αυτό που νιώθετε μέσα σας. Ο Άρης στο ζώδιό σας σάς δίνει αρκετή ενέργεια, ώστε να είστε πολύ κινητικοί και να χαίρεστε τη δουλειά σας, οπότε η καθημερινότητα κυλά ευχάριστα μέσω της διάθεσής σας για περισυλλογή.
Λέοντας: Αυτή η Νέα Σελήνη ανοίγει τον ορίζοντα των φιλοδοξιών και των ελπίδων σας. Κάπου νιώθετε έναν αέρα φιλικότητας γύρω σας, που σας εμπνέει να βγαίνετε προς τα έξω πολύ άνετοι. Κρίμα που τελείωσαν οι εκλογές, θα μπορούσατε να κερδίσετε πολλές ψήφους, όντες τόσο αξιαγάπητοι. Βρίσκετε τον εαυτό σας σε μια φάση που τον ενθουσιάζει πολύ να κερδίζει και παράλληλα να κάνει κάτι πολύ δημιουργικό. Αν και κάποιες αντιθέσεις στη ζωή σας παρέρχονται, φαίνεται ότι το μυστικό της επιτυχίας για εσάς αυτή την εποχή είναι απλά το να είστε ο εαυτός σας.
Παρθένος: Ο Ερμής ήταν ο θεός των μηνυμάτων, η όψη των μηνυμάτων, η όψη που εκφράζεται στους Διδύμους και ο θεός του εμπορίου και τεχνών, η όψη που εκφράζεται στην Παρθένο. Κατά κάποιον τρόπο, τα ζώδια των Διδύμων και της Παρθένου είναι αλληλένδετα, απλά η ίδια αστρολογική ενέργεια παίρνει πιο πρακτική μορφή στην Παρθένο, ενώ στους Διδύμους πιο διανοητική. Αυτή η Νέα Σελήνη, λοιπόν, σας ζητά να κάνετε τις κινήσεις σας και να κυνηγήσετε την επιτυχία σας. Τέλος τα λόγια και οι σκέψεις, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να κάνετε κάτι. Όλα εξαρτώνται από εσάς και τον βαθμό της δραστηριότητάς σας.
Ζυγός: Εσείς ατενίζετε τις καταστάσεις και καλά κάνετε. Αντίθετα με τους Παρθένους που πρέπει να «βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά», για εσάς τους Ζυγούς διαμορφώνεται ένα περιβάλλον που απλά ίσως πρέπει να ανταποκριθείτε κάποια στιγμή Δεν έχετε και πολλή διάθεση για δραστηριότητα εδώ που τα λέμε, αναζητάτε ησυχία και πολύ προσωπικό χώρο. Με λίγα λόγια, μια κατάσταση διακοπών από την έμφυτη κοινωνικότητά σας. Δώστε πολλή προσοχή στις αισιόδοξες σκέψεις σας, έχουν στερεή βάση. Η Νέα Σελήνη σάς προκαλεί να εστιάσετε στην ευρεία εικόνα των πραγμάτων, όχι στις λεπτομέρειες που φαίνονται μπέρδεμα.
Σκορπιός: Οι προσωπικές σας σχέσεις τονίζονται αυτή την εποχή. Αναζητάτε πολλά στον τομέα του ξεχωριστού και του ενθουσιώδους, κάτι που σας κάνει ασυμβίβαστους και εκκεντρικούς. Παράλληλα, δεν ξέρετε –έως έναν βαθμό- τι θέλετε, αφού η φαντασία σας ανατρέχει σε εξωτικές καταστάσεις με αρκετό μυστήριο. Εάν μπορούσατε να ξεφύγετε από κάποιες υποχρεώσεις, θα ψάχνατε στον χάρτη πού είναι η μαγευτική πόλη, ώστε να πάτε. Κάτι ανάλογο και με τους Ζυγούς για εσάς: αφεθείτε στη ροή των πραγμάτων. Το κέρδος μερικές φορές έρχεται από μόνο του, κάτι σαν δώρο.
 
Τοξότης: Τα συμβαίνοντα στους Διδύμους πάντα είναι μια πρόκληση για σας, διότι είναι το αντιδιαμετρικό ζώδιο, κάτι σαν τα τέρματα στο ποδόσφαιρο. Όταν παρατηρείται δραστηριότητα στο αντίπαλο τέρμα, σημαίνει αυξημένες πιθανότητες επίτευξης ενός γκολ για την εκάστοτε επιτιθέμενη ομάδα. Καιρός, λοιπόν, για ένα επιθετικό πνεύμα για εσάς, η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς. Με τον Δία ακόμα στο ζώδιό σας, είστε το φαβορί. Το σημαντικό είναι να μαζέψετε όσα τρόπαια μπορείτε. Η καριέρα σας απαιτεί δυναμικά βήματα από εσάς και μπορείτε να τα κάνετε, αρκεί να σκεφτείτε απλά ότι βάζετε τη δύναμή σας σε έργο.
Αιγόκερως: Μια ωραία πλανητική εικόνα διαγράφεται στον νυχτερινό ουρανό μετά τη δύση, την ημέρα της Νέας Σελήνης. Ο Δίας μόλις έχει ανατείλει, ενώ ο Άρης ετοιμάζεται να δύσει. Ο Δίας έχει πάντα το χαμόγελο της αισιοδοξίας και της καλοτυχίας, ενώ ο Άρης, όσο κι αν η αστρολογική φιλολογία τον έχει παρεξηγήσει σαν αρχέτυπο του πολέμου, είναι η ανάγκη του έργου, η ανάγκη της κίνησης, η οποία απαιτεί ενέργεια και κουράζει. Όλοι παραπονιούνται για την κούραση της δουλειάς, του ταξιδιού, της εξάσκησης, το κόστος της βενζίνης! Οπότε μετά από τη σύντομη αυτή θεώρηση, η θέση του Άρη στη δύση σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να δουλέψετε πολύ. Καλές, άνετες μέρες Αιγοκεράκια!
Υδροχόος: Φιλόδοξες μέρες για σας και πολύ φλερτ στον ορίζοντα, όχι μόνο ερωτικά, αλλά και με κάθε είδους δημιουργικές δραστηριότητες που συναρπάζουν. Ο Δίας σάς καλεί να έχετε ελπίδες και να πιστεύετε στην καλοσύνη της ζωής. Ο Κρόνος σάς καλεί να βάλετε κάποιο σχέδιο στην πράξη, ώστε να ωριμάσει μέσα στον χρόνο. Κατά τις 10μ.μ. το βράδυ, να κοιτάξετε στον ανατολικό ορίζοντα. Όταν ανατέλλει ο αστερισμός του Υδροχόου, ο Δίας και ο Κρόνος στολίζουν τον ανατολικό ορίζοντα, φέρνοντας πολλές υποσχέσεις για το ζώδιό σας. Τα πράγματα είναι πολύ εύκολα. Ακολουθήστε το ένστικτό σας και αυτό που σας ευχαριστεί.
Ιχθείς: Μια καλή ιδέα για εσάς είναι να μην το προσπαθείτε πολύ. Κάτι σαν μια παλιά διαφήμιση για ένα ουίσκι, που ήταν για τον άνδρα, που δεν χρειαζόταν να προσπαθήσει πολύ. Το ποτήρι και μόνο στο χέρι, τον έκανε ακαταμάχητο. Ο Δίας κάνει τα πράγματα στον εργασιακό σας χώρο να κυλούν άνετα και προσοδοφόρα. Σε αυτό τον τομέα συλλάβετε ένα όραμα, εάν θέλετε να πάτε παραπέρα, τώρα που «ο τροχός γυρίζει». Από εκεί και πέρα, αισθάνεστε καλά και όμορφα στον προσωπικό σας χώρο, είστε «γλυκοί» στην επικοινωνία σας και βγάζετε έναν μαγνητισμό που τραβά τους άλλους. Αφήστε, λοιπόν, τις ευνοϊκές ενέργειες να τρέξουν στη ζωή σας και για τους πιο δραματικούς, πάρτε ένα ποτήρι στο χέρι!

 

3-16 June zodia

Lifeme

Healthy is the new Sexy!