Japanese-Peruvian experience δια χειρός Δημήτρη Κατριβέση

O chef Δημήτρης Κατριβέσης υπογράφει και επιμελείται το νέο μενού του Inbi, φέρνοντας στο αγαπημένο εστιατόριο της Costa Navarino, μια μοναδική JapanesePeruvian experience με ανατρεπτική διάθεση και μια χημεία πολλά υποσχόμενη.

Ο ταλαντούχος Δημήτρης Κατριβέσης, έχει εργαστεί στην Ιαπωνία, την Κίνα και την Αγγλία, ενώ το 2005 βρέθηκε στην Ισπανία, στην κουζίνα του πρωτοπόρου Καταλανού chef Φεράν Αντριά. Μια μοναδική “mix and match” τεχνοτροπία και “avant garde” διάθεση φλερτάρουν στην κουζίνα του.

Με υψηλού επιπέδου νεωτεριστικές τεχνικές, ο Δημήτρης Κατριβέσης, δημιουργεί μια νέα γαστρονομική πρόταση στο Inbi, με Ιαπωνικές γεύσεις και απολαυστικές πινελιές Περουβιανής κουζίνας. Στο ταξίδι, αναµένονται εξαιρετικά τοπικά προϊόντα. Η fusion κατσαρόλα του Δημήτρη Κατριβέση δεν αποκλείει τίποτα, αφήνοντας ανοιχτή τη χαρά της γεύσης στις συναντήσεις µιας κουζίνας που αλλάζει, µεταµορφώνεται και εξελίσσεται καθημερινά.

Σήμα κατατεθέν του Inbi, το sushi bar του, όπου θα απολαύσετε επιλογές Sushi, Nigiri και Sashimi που θα γοητεύσουν τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους και λάτρεις της ιαπωνικής κουζίνας, αλλά και όσους θέλουν να ανακαλύψουν μια νέα, ξεχωριστή γευστική εμπειρία. Ανάμεσα στα signature rolls του νέου μενού, θα απολαύσετε το “Lobster roll” με αστακό, αγγούρι, καβουρδισμένο φουντούκι και σως μίσο με μέλι και το “Dynamite roll” με βασιλικό καβούρι, αβοκάντο, σκάλοπς σασίμι, τηγανιτό βερμιτσέλι και κίμτσι σως.

Αυτό το καλοκαίρι, το Inbi σας προσκαλεί να ανακαλύψετε τον κόσμο των γεύσεων του Δημήτρη Κατριβέση και υπόσχεται να σας ταξιδέψει σε δυνατές γαστρονομικές συγκινήσεις!

Lifeme

Healthy is the new Sexy!