Ιορδάνης (1)

«Πλούσιες μυρωδιές και γεύσεις! Στον Ιορδάνη, οι πλούσιες πικάντικες μυρωδιές αναδύονται από τα βάθη του εργαστηρίου: εκεί που το καβούρδισμα δεν είναι μόνο τέχνη, αλλά μας ξυπνά μνήμες από το παρελθόν.»

 

Με μικρασιατικό μεράκι και ποιότητα αδιαπραγμάτευτη, το ξηροκαρπάδικο της οικογένειας Γουναρίδη, ο Ιορδάνης έχοντας αντέξει στο χρόνο, προσφέρει την νόστιμη και ολόφρεσκη πραμάτεια του σε όλη την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό.

Ξεκίνησε από ένα μαγαζάκι μόλις 18 τετραγωνικών μέτρων. Από την πρώτη στιγμή που ο προπάππους Γιώργος Γουναρίδης έφτασε από το Ικόνιο της Μικράς Ασίας το 1922 και έψηνε τους ξηρούς καρπούς του για τους πρόσφυγες της Νέας Ιωνίας, κάτω από το στοργικό βλέμμα του γιου του, Ιορδάνη. Μετρά σχεδόν έναν αιώνα ζωής, χάρις στη δυναμική παρουσία του εγγονού Γιώργου Γουναρίδη. Μαζί του, η τέταρτη γενιά της οικογένειας Γουναρίδη, συνεχίζει την παράδοση διαθέτοντας τα τραγανά, αλλά και τα…αφράτα καλούδια της στους καταναλωτές, ενώ δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις εξαιρετικές πρώτες ύλες, στη σταθερή ποιότητα και στο σωστό καβούρδισμα, που έκανε το μαγαζί αυτό διάσημο σε όλη την πρωτεύουσα και εκτός συνόρων.

 

Προσφέρει:

Φρέσκα φυστίκια από την Αίγινα, αμύγδαλα από το Βόλο, φυστίκια αράπικα από την Καλαμάτα, κρητικές και κορινθιακές σταφίδες, πασατέμπος από την Ορεστιάδα, αποξηραμένα ελληνικά σύκα, βερίκοκα και δαμάσκηνα, τραγανά ελληνικά φουντούκια, Κάσιους Ινδιών, αλλά και μακαντέμια από την Αυστραλία είναι μόνο μερικά από τα διαλεχτά προϊόντα του Ιορδάνη.

Μας αρέσει, γιατί…

  • Με την καθοδήγηση του ειδικού διατροφολόγου Ευάγγελου Ζουμπανέα, η οικογένεια Γουναρίδη παρασκευάζει ειδικά μείγματα διατροφής, ενώ στα ράφια του καταστήματος φιλοξενούνται και προτάσεις άλλων παρασκευαστών και προϊόντα για διαβητικούς.
  • Σε συνεργασία με επιλεγμένους παραγωγούς και σε συνδυασμό με τη σωστή επεξεργασία και συντήρηση των ξηρών καρπών, ο Ιορδάνης αποτελεί έναν διατροφικό θησαυρό για την καθημερινότητά μας.

 

Το Lifeme προτείνει…

  • λαχταριστό παστέλι
  • νοστιμότατο χαλβά
  • αποξηραμένα φρούτακαι superfoods
  • μοσχομυριστά μπαχαρικά
  • σοκολάτες και υγιεινές μπάρες.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Λ. Ηρακλείου 230, Ν. Ιωνία
Τηλ.: 210 2799733
E-mail: info@iordanis1922.gr
Ιστοσελίδα | Facebook

Lifeme

Healthy is the new Sexy!