Όλοι ξέρουμε ότι η κυτταρίτιδα αποτελεί κυρίως γυναικείο πρόβλημα, το οποίο οφείλεται στην ανώμαλη εναπόθεση λίπους στο δέρμα, στον υποδόριο ιστό και στην κατακράτηση υγρών στη δερμίδα και στην υποδερμίδα. Καθώς τα λιποκύτταρα αυξάνουν τον όγκο τους, κινούνται προς την επιφάνεια του δέρματος, ενώ συγχρόνως  τα διαφράγματα του συνδετικού ιστού τραβούν το δέρμα προς τα κάτω. Αυτή η αντίθετη κίνηση έχει ως αποτέλεσμα της παραμόρφωση των λιποκυττάρων. Χάνουν το αρχικό τους σχήμα και εγκλωβίζουν νερό στα κενά που δημιουργούνται, δίνοντας στην επιδερμίδα την εμφάνιση της κυτταρίτιδας (φλούδας πορτοκαλιού).

Αιτίες που την προκαλούν;

  • Ορμονικοί παράγοντες
  • Διατροφή πλούσια σε λιπαρά
  • Καθιστική ζωή
  • Απουσία άσκησης
  • Κάπνισμα
  • Διαταραχή της κυκλοφορίας του αίματος

Πως αντιμετωπίζεται;

Η δραστική λύση στο πρόβλημα της κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης του δέρματος είναι ενδοδερμικά με ραδιοσυχνότητες.

Η ενδοδερμία είναι η πιο γνωστή μη επεμβατική θεραπεία για την αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας, του συσσωρευμένου λιπώδη ιστού της επιδερμικής χαλάρωσης. Η δράση της θεραπείας βασισμένη στην ηλεκτρονικά ελεγχόμενη  μηχανική λειτουργία  δύο μεταλλικών κυλίνδρων, με ταυτόχρονη χρήση ραδιοσυχνοτήτων διαμέσου αυτών, που κινητοποιούν τον δερματικό ιστό.

Οι ίνεc κολλαγόνου και ελαστίνης ενισχύονται με άμεση αύξηση παραγωγής τους. Ως αποτέλεσμα της θεραπείας έχουμε τη βελτίωση του κυκλοφοριακού, την τόνωση του δερματοεπιδερμικού συνδέσμου και την αύξηση της συνεκτικότητας των ιστών. Το σώμα επανασχεδιάζεται (λιπογλυπτική) και αποκτά ομοιόμορφο και σφριγηλό περίγραμμα. Η αίσθηση της αναζωογόνησης και της ξεκούρασης είναι διάχυτη κατά την εφαρμογή της θεραπείας.

 

Από την Ντενίζ Δόικα, Αισθητικό,
DΕ ΒΕΑUΤΕ, τηλ. 210 6014250
http://www.debeaute.gr/
Facebook

Lifeme

Healthy is the new Sexy!