Υλικά

  • 1 γλυκοπατάτα
  • λευκό ψάρι ή κοτόπουλο
  • 1 κεσεδάκι γιαούρτι
  • Λίγο κατσικίσιο τυρί
  • πάπρικα
  • άλλα Μπαχαρικά

 

Εκτέλεση

  • Απλώστε τα φιλέτα σε ένα ταψί σε λαδόκολλα, πασπαλίστε με αλάτι και μπαχαρικά και ψήστε για λίγη ώρα, μέχρι να μαλακώσουν.
  • Αδειάστε το περιεχόμενο της πατάτας σε ένα μπωλ και διατηρείστε την υπόλοιπη σε όσο πιο καλή κατάσταση γίνεται.
  • Ανακατέψτε την πατάτα με τα φιλέτα, το γιαούρτι, το τυρί και τα μπαχαρικά της προτίμησής σας, μέχρι να γίνουν ομοιόμορφη μάζα.
  • Γεμίστε την πατάτα και ψήστε για 15 λεπτά στους 200 βαθμούς.
Lifeme

Healthy is the new Sexy!