Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

P. FALIRO NUVENTI TRIATHLON RACES

24 Σεπτεμβρίου 2017

P. FALIRO NUVENTI TRIATHLON RACES 24.9.2017

Η Nuventi, υπό την αιγίδα του Δήμου Π. Φαλήρου και σε συνεργασία με το Πολιτιστικό & Αθλητικό Κέντρο του Δήμου, διοργανώνει την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017 τους 2ους Αγώνες Τριάθλου “P. Faliro Nuventi Triathlon Races” στο Π. Φάληρο σε νέες διαδρομές Sprint και Standard (Olympic). Παράλληλα θα διεξαχθούν αγώνες Aquathlon και Σκυταλοδρομίας Τριάθλου καθώς και ο αγώνας Κολύμβησης “Διάπλους Π. Φαλήρου” που θα γίνει προς τιμήν των Πεσόντων των Υποβρυχίων. Μια ανάσα από το κέντρο της πρωτεύουσας και με εύκολη πρόσβαση για όλους, το Π. Φάληρο αναδεικνύεται στο τριαθλητικό ραντεβού της ευρύτερης περιοχής από όπου δεν πρέπει να λείψει κανείς. Οι αγώνες αποτελούν το μοναδικό τρίαθλο της Αθήνας. Οι διαδρομές περνούν από τα πιο όμορφα σημεία του παραλιακού μετώπου. Οι θεατές θα έχουν πολλαπλές ευκαιρίες να θαυμάσουν τους αθλητές σε όλες τις φάσεις των αγώνων. Για την ασφάλεια των συμμετεχόντων, οκτώ χιλιόμετρα παραλιακών δρόμων θα κλείσουν στην κυκλοφορία αυτοκινήτων.

Οι αγώνες P. Faliro Nuventi Triathlon Races είναι ανοιχτοί σε όλους τους τριαθλητές, αθλητές (ερασιτέχνες, elite, βετεράνους) και αθλούμενους. Θα γίνουν βραβεύσεις γενικής κατάταξης και ηλικιακών κατηγοριών. Ετοιμαστείτε να βρείτε τα όρια σας στους αγώνες τριάθλου ή να δοκιμάστε τις δυνάμεις σας στους αγώνες aquathlon και κολύμβησης. Όλα υπόσχονται συναρπαστικές εμπειρίες γεμάτες δράση και θετική ενέργεια!

Η ασφάλεια των συμμετεχόντων θα εξασφαλισθεί με την παρουσία πιστοποιημένων ναυαγοσωστών και διασωστών της Lifeguard Hellas.

Οι εγγραφές έχουν ανοίξει και γίνονται ηλεκτρονικά στο link:
https://goo.gl/forms/yAoSH42N2c7Osr0H3

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ

 

Στέλιος Χάσικος, Ph.D.
Τηλ. 6944698981
nuventi@yahoo.com

Lifeme

Healthy is the new Sexy!

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
24 Σεπτεμβρίου 2017
Ιστοσελίδα:
www.facebook.com/nuventi