Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Εθελοντική Αιμοδοσία-Γιορτή

29 Σεπτεμβρίου 2018 @ 9:00 πμ - 5:00 μμ

Αφίσα για μετρό_9.2018 v.3

Η “Τράπεζα Αίματος Δημήτρης Βλων”  στη μνήμη των 25 ετών έλλειψης του ονοματοδότη της, διοργανώνει Εθελοντική Αιμοδοσία-Γιορτή και έναν ξεχωριστό αγώνα καλαθοσφαίρισης.

Το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018 από τις 09:00 π.μ. με την ευγενική παραχώρηση του Δ.Σ. του ΟΠΑΝΔΑ, του κλειστού γηπέδου του ΜΕΤΣ (Μάρκου Μουσούρου 70), το τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Ν.Ν.Θ.Α. «Η ΣΩΤΗΡΙΑ» μαζί και τα μέλη της Ελληνικής Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης , θα σας καλωσορίσουν και θα σας υποδεχτούν με το γνώριμο χαμόγελο του Δημήτρη και θα σας βοηθήσουν να μοιραστείτε τη χαρά της προσφοράς.

Οι  παλαίμαχοι Έλληνες καλαθοσφαιριστές  της ΣΠΑΚΕ και οι βετεράνοι παίχτες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, πιστοί στις αξίες του εθελοντισμού και της συνεισφοράς, συνδράμουν με συνείδηση στην προσέλκυση αιμοδοτών που θα καλύψουν τις αιμοδοτικές ανάγκες των συνανθρώπων μας συμμετέχοντας σε φιλικό αγώνα που θα διεξαχθεί το ίδιο μεσημέρι.

 

Ώρα έναρξης   αγώνα: 13:00

Παράλληλα πρόκειται να διεξαχθεί ενημέρωση του κοινού σχετικά με τη δωρεά μυελού των οστών, καθώς και δειγματοληψία με σκοπό την ένταξη νέων εθελοντών στην παγκόσμια και εθνική δεξαμενή δοτών. Η ενέργεια θα πραγματοποιηθεί  από το ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ – ΚΕΔΜΟΠ.

Την εκδήλωση μας θα καλύψει υγειονομικά η Ελληνική Ομάδα Έρευνας Διάσωσης (Ε.ΟΜ.Ε.Δ.).

Μερικές σταγόνες προσφοράς μετουσιώνονται στο «εισιτήριο» μας για να δούμε ξανά σε δράση, τους αγαπημένους μας αθλητές που αποτελούν το λαμπρό παρελθόν και τα θεμέλια της Ελληνικής καλαθοσφαίρισης.

 

                                                                                                                            

Lifeme

Healthy is the new Sexy!

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
29 Σεπτεμβρίου 2018
Ώρα:
9:00 πμ - 5:00 μμ
Κατηγορία Εκδήλωση: