Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Athens bike festival

22 Σεπτεμβρίου 2017 - 24 Σεπτεμβρίου 2017

Athens bike festival

Μια μεγάλη γιορτή που μεγαλώνει!

Κάθε χρόνο το Athens Bike Festival εμπλουτίζεται με νέες ιδέες και καινούριες εκδηλώσεις. Με στόχο την αποτύπωση της επιρροής του ποδηλάτου στη ζωή μας, σχεδιάζουμε εκδηλώσεις που αγγίζουν σε όλες τις εκφάνσεις του ποδηλάτου: το ποδήλατο ως μοχλός οικονομικής ανάπτυξης, το ποδήλατο ως ασφαλές μέσο αστικής μετακίνησης, το ποδήλατο ως αντικείμενο υψηλής τεχνολογίας, το ποδήλατο ως μέσο ψυχαγωγίας, το ποδήλατο ως καλλιτεχνική έμπνευση.Τα τελευταία 7 χρόνια διοργανώθηκαν συνολικά 46 εκδηλώσεις που έδωσαν στο φεστιβάλ ιδιαίτερο χαρακτήρα και προσέλκυσαν χιλιάδες ανθρώπους που παρακολούθησαν, συμμετείχαν, έμαθαν, διασκέδασαν, εμπνεύστηκαν μια καλύτερη ζωή στην πόλη!

 

Δύο είναι οι βασικοί άξονες του φεστιβάλ:

Ποδήλατα: Οι επισκέπτες ανακαλύπτουν τις εναλλακτικές που έχει να τους προσφέρει η αγορά σε όλες τις κατηγορίες ποδηλάτων.

Εκδηλώσεις: Διαδραστικές ή μη, οι εκδηλώσεις σκοπό έχουν να δημιουργήσουν την αίσθηση της γιορτής, να δώσουν την ευκαιρία της συμμετοχής, να εκπαιδεύσουν, να εμπνεύσουν έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής και κίνησης μέσα στην πόλη.

Athens bike festival

Lifeme

Healthy is the new Sexy!

Λεπτομέρειες

Αρχή:
22 Σεπτεμβρίου 2017
Τέλος:
24 Σεπτεμβρίου 2017
Ιστοσελίδα:
www.bikefestival.gr