Η έλλειψη βιταμινών μπορεί να κάνει τον οργανισμό να δυσλειτουργήσει, γι’ αυτό η καθημερινή τους πρόσληψη είναι πολύ σημαντική για να λαμβάνει ο οργανισμός την απαραίτητη ενέργεια. Πως γίνεται αυτή η πρόσληψη; Από τη διατροφή! Οι βιταμίνες μεταφέρουν ενέργεια και μεταβολίζουν καλύτερα τις πρωτεΐνες, τους υδατάνθρακες και τα λιπαρά που παίρνουμε από τις τροφές.

Ακριβώς επειδή ο οργανισμός δεν μπορεί να τις συνθέσει μόνος του, είναι απαραίτητο να λαμβάνονται μέσα από τις τροφές ή αν αυτό κάποιο χρονικό διάστημα δεν είναι εφικτό από συμπληρώματα διατροφής ή υπερτροφές.

Βιταμίνη Β

b διατροφή υγεία ομορφιά

Οι βιταμίνες που βρίσκονται στο σύμπλεγμα Β αποτελούν απαραίτητα συνένζυμα για τον μεταβολισμό. Προσφέρουν στα κύτταρα ενέργεια και είναι ικανές να διασπάσουν τα λίπη. Τέλος, έχουν την ποιότητα να παράγουν ορμόνες που δυνητικά βοηθούν στην αποτοξίνωση από χημικές ουσίες.

Η βιταμίνη Β της VIOGENESIS είναι ένα από τα κορυφαία συμπληρώματα διατροφής που βοηθούν στην ορμονική ισορροπία και στην λειτουργία του νευρικού συστήματος. Η φόρμουλα είναι εξελιγμένη μορφή της προηγούμενης, με ενισχυμένη δράση.

Βιταμίνη Α

a διατροφή υγεία ομορφιά

Η βιταμίνη Α προσφέρει σημαντικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες και για την έλλειψή της εκτός από την βελτίωση της διατροφής, προβλέπεται και η λήψη ενός επώνυμου συμπληρώματος που μπορεί να αυξήσει τα επίπεδά της στον οργανισμό. Δοκιμάστε την βιταμίνη της HEALTH AID αντιμετωπίζοντας τόσο προβλήματα όρασης, όσο και αναπνευστικές μολύνσεις.

Αν θέλετε μία βόμβα βιταμινών….

Εντάξτε στην ζωή σας το Beyond GREENS. Η υπερτροφή αυτή καλύπτει ένα μεγάλο φάσμα αναγκών στον οργανισμό, καθαρίζοντας το πεπτικό και ενισχύοντας την άμυνά σας. Βρείτε το superfood εδώ σε πολύ καλή τιμή.

Για να βρείτε περισσότερα συμπληρώματα διατροφής, βιταμίνες Α, βιταμίνες Β και πολλά ακόμη συμπλέγματα ή υπερτροφές, επιλέξτε το ηλεκτρονικό κατάστημα diatrofologiki.gr και βρείτε όλα όσα χρειάζεται ο οργανισμός σας για να λειτουργήσει σωστά και να εξυπηρετεί σε ικανοποιητικό βαθμό τις ανάγκες του.

Lifeme

Healthy is the new Sexy!