Η αρχή!

Και έτσι ξεκίνησαν όλα!

-vα μην ξεχάσω να πετάξω δυο μπάρες στην τσάντα

-να φτιάξω τα ταπεράκια μου

-να προλάβω να κάνω γυμναστική

-να φτιάξω τα φαγητά

-να προβλέψω τι θα φάω μετά

-να προλάβω να κοιμηθώ

-να προλάβω να ξεκουραστώ

-να προλάβω να ηρεμήσω

Σκέψεις που κάθε μέρα μου έρχονται στο μυαλό….

Σκέψεις που κρύβουν ένα μεγάλο «γιατί». Γιατί; Γιατί να τα κάνω όλα αυτά;

Ανεξάρτητα από το πόσο εύκολο σου είναι ή όχι, όταν μέσα σου ξέρεις τι θέλεις και πώς το θέλεις, δηλαδή το βαθμό της ποιότητας που αποζητάς, όλα λύνονται! Παίρνεις συνειδητά μια απόφαση και αποκτάς έναν τρόπο ζωής που σε γεμίζει και που σε κάνει να πετάς!

Προσωπικά, έχω επιλέξει έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Έχοντας περάσει από πολλά στάδια πειραματισμού και αναζήτησης, έχω επιλέξει να γνωρίζω ακριβώς τι είναι αυτό που τρώω, να ξέρω τι είναι αυτό που μπορώ να υποστώ οικονομικά και ψυχολογικά, να έχω πλήρη επίγνωση της ωφέλειας στο δικό μου σώμα, να έχω μάθει να ακούω τον εαυτό μου, να τον προσέχω και να τον αγαπάω!

Για όσους με ρωτάνε, αυτός είναι ο κύριος λόγος που ξυπνάω στις 6 ώρα το πρωί για να τρέξω στο στίβο, ή να κάνω trx. Η αγάπη θέλει φροντίδα και πολλές θυσίες. Αυτός είναι ο λόγος που δεν τρώω ό,τι βρω στο ψυγείο της μαμάς και αντ’ αυτού, προτιμώ να χάνω μιάμιση ώρα κάθε μέρα μαγειρεύοντας. Και αυτή είναι και η αιτία που κοιμάμαι από τις 11 το βράδυ.

Και φτάνω στην κύρια ερώτηση: Γιατί lifeme;

Από το ξεκίνημα της υγιεινής διατροφικής (!) ζωής μου και σε συνάρτηση με τα εξαντλητικά ωράρια της δουλειάς μου, πάντοτε προσπαθούσα να οργανωθώ. Και πάντοτε ρωτούσα και με ρωτούσαν: Σε ποια μαγαζιά μπορώ να τρώω υγιεινά; Ποιον μπορώ να εμπιστευθώ; Πού να απευθυνθώ;

Έτσι, λοιπόν, ξεκίνησαν όλα!

Ήθελα να δημιουργήσω έναν προσωπικό οδηγό για να τον συμβουλεύομαι και να ξέρω ότι μέσα από αυτόν, θα περνάω εγώ καλά! Έναν οδηγό που διευκολύνει τη ζωή μου και την κάνει πιο απολαυστική! Έναν οδηγό που μου δίνει ενέργεια!

Σας τον παρουσιάζω λοιπόν! Χρέος μου είναι να τον εμπλουτίσω με αξιόπιστες επιλογές!

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να βοηθήσει και εσάς, ώστε να δώσετε την απαραίτητη αγάπη και προσοχή στον εαυτό σας, αυτούς τους δύσκολους και απαιτητικούς καιρούς.

Zoe Dremetsika

Founder of Lifeme