Συστατικά

  • 1 φλ. ψιλοκομμένο κόκκινο κρεμμύδι
  • 1/4 φλ. φρέσκο βασιλικό κομμένο σε λεπτές φέτες
  • 1/4 κ.γλ. αλάτι
  • 1/4 κ.γλ. φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
  • 1 φιλέτο σολομού, ξεφλουδισμένο και ψιλοκομμένο
  • 1 κ.σ. σάλτσα από καυτερή πιπεριά
  • 1 μεγάλο ασπράδι
  • 8 φέτες focaccia, φρυγανισμένη

Εκτέλεση

  1. Ανακατέψτε τα 5 πρώτα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ. Ανακατέψτε την καυτή σάλτσα και το ασπράδι σε ένα μικρό μπολ, προσθέστε στο μείγμα τον σολομό και ανακατέψτε μέχρι να γίνει ομοιογενές.
  1. Χωρίστε το μείγμα σε 4 ίσα μέρη, πλάθοντας το καθένα σε μπιφτεκάκια μετρίου πάχους. Ζεστάνετε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια θερμότητα. Βάλτε πολύ λίγο λάδι. Απλώστε τα μπιφτεκάκια και τηγανίστε για 3 λεπτά περίπου κάθε πλευρά. Σερβίρετε τα μπιφτέκια πάνω στην φρυγανισμένη focaccia.
Lifeme
Healthy is the new Sexy!