Παρόλο που ξοδεύουμε πολύ χρόνο στο styling των μαλλιών, στην περιποίηση του προσώπου και του σώματος, και γενικότερα, στην εξωτερική μας εμφάνιση, εντούτοις τα αποτελέσματα δεν είναι πάντα εκείνα που προσδοκούσαμε. Επειδή οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά, το Lifeme «χαρίζει» απλόχερα τα μικρά, αλλά απαραίτητα μυστικά που χρειάζεστε για γίνετε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας!

 1. Εάν είστε αλλεργική και χρησιμοποιείτε αντισταμινικά, παραλείψτε την βαριά βάση. Αντ’ αυτού, χρησιμοποιήστε μία ενυδατική κρέμα. Make it simple!
 2. Όταν θέλετε να δημιουργήσετε μπούκλες, βεβαιωθείτε πως τα μαλλιά είναι εντελώς στεγνά πριν περάσετε το ειδικό «ψαλίδι»!
 3. Επίσης, μην ξεχνάτε το προστατευτικό σπρέι θερμότητας, το οποίο θα εφαρμόσετε σε υγρά μαλλιά.
 4. Για να απομακρύνετε γρήγορα ένα σπυράκι, μην το πειράξετε! Τα βακτήρια στα χέρια σας θα δημιουργήσουν περισσότερο ερεθισμό και θα κάνουν τα πράγματα χειρότερα.
 5. Μην ξεχνάτε να χρησιμοποιείτε απολεπιστικό για να απαλλαγείτε από τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, τουλάχιστον 1-2 φορές το μήνα
 6. Να αφαιρείτε το μακιγιάζ σας πάντα πριν τον ύπνο. Καμία γυναίκα δεν ήταν όμορφη το επόμενο πρωί, με χθεσινό μακιγιάζ.
 7. Το υπερβολικό bronzer είναι εφιάλτης για το χλωμό δέρμα. Προτιμήστε μια πιο λαμπερή κρέμα ή γκλίτερ για λίγη λάμψη.
 8. Διαλέγετε πάντα σαμπουάν χωρίς θείο, καθώς αυτό προκαλεί σκλήρυνση και ξήρανση της επιδερμίδας κάτω από τα μαλλιά.
 9. Αν έχετε λιπαρά μαλλιά, αποφύγετε το μαλακτικό στις ρίζες. Εφαρμόστε το μόνο στις άκρες.
 10. Η εφαρμογή του μολυβιού χειλιών δεν πρέπει να γίνεται εκτός ορίων. Αν θέλετε τα χείλη σας να φαίνονται πιο σαρκώδη, επιλέξτε ένα πιο γυαλιστερό κραγιόν.
 11. Αν θέλετε να διατηρήσετε τον όγκο των μαλλιών σας όλη τη μέρα, χρησιμοποιώντας τα δάχτυλα, βεβαιωθείτε ότι αυτά είναι καθαρά.
 12. Μην λούζεστε κάθε μέρα. Το συνεχές λούσιμο κάνει το δέρμα του κεφαλιού ξηρό και τις τρίχες θαμπές, ενώ δημιουργούνται περισσότερα έλαια για να αντισταθμιστεί η απώλεια υγρασίας. Χρησιμοποιήστε ένα ξηρό σαμπουάν και κάντε τα μαλλιά σας κότσο ή αλογοουρά, όταν τα νιώθετε λίγο πιο λιπαρά. Να λούζεστε 3 φορές την εβδομάδα το πολύ.
 13. Η ενυδατική κρέμα προσώπου πρέπει να εφαρμόζεται κάθε μέρα, χειμώνα- καλοκαίρι.
 14. Η περιποίηση μαλλιών κάθε 6-8 εβδομάδες είναι απαραίτητη, ώστε να μην υπάρχουν κατεστραμμένες άκρες και να μην γίνονται τα μαλλιά σας θαμπά και άτονα.
 15. Να θυμάστε πως τα εργαλεία του μακιγιάζ σας είναι φορείς πολλών βακτηρίων, γι’ αυτό πρέπει να τα καθαρίζετε με ζεστό νερό και σαπούνι και να τα στεγνώνετε σε τακτική συχνότητα.
Lifeme

Healthy is the new Sexy!