Προστατευτείτε από τον ήλιο ακόμα και τώρα που δεν καίει ακόμα. Μην περιμένετε το καλοκαίρι για να φροντίσετε λίγο παραπάνω την επιδερμίδα σας. Τα αντηλιακά προσώπου προστατεύουν απ’ όλα τα δερματικά προβλήματα, ενώ παράλληλα προκαλούν ένα φιλμ προστασίας πίσω από την επιδερμίδα.

Αντιηλιακή κρέμα προσώπου

Χρησιμοποιήστε λοιπόν την αντιηλιακή κρέμα προσώπου ακόμα και αν δεν πάτε παραλία. Προτιμήστε αυτές με φίλτρα προστασίας και για των δύο ειδών τις ακτινοβολίες, την UVA και την UVB, ώστε να μπορείτε να προστατευτείτε αποτελεσματικά και εγγυημένα.

Ξεκινήστε με δείκτη 50

2 διατροφή υγεία ομορφιά

Η Frezyderm (δείτε προσφορές) θα βρίσκεται και πάλι φέτος στην τσάντα σας, προσφέροντας στην επιδερμίδα σας όλη την απαραίτητη προστασία, ενυδάτωση και δράση ενάντια στην ξηρότητα. Σας προτείνουμε την Frezyderm Sunscreen Face Cream και κάντε στον εαυτό σας το καλύτερο δώρο.

Γιατί;

  • Προσφέρει σταθερή αντηλιακή προστασία
  • Προστατεύει από την φωτογήρανση
  • Διαμορφώνει ένα δέρμα πιο λειτουργικό
  • Προσφέρει προστασία από τις επιδράσεις του περιβάλλοντος, ιδιαίτερα στην πόλη

Εκτός από το αντηλιακό σας, πάρτε και το αδυνατιστικό σας

3 διατροφή υγεία ομορφιά

Το αδυνάτισμα θέλει τον χρόνο του. Μήπως να το επιταχύνετε λίγο; Τα κατάλληλα αδυνατιστικά προϊόντα, μπορούν να γίνου σύμμαχός σας στην προσπάθεια.  Η κρέμα κατά της κυτταρίτιδας και του τοπικού λίπους της Elancyl με κεκρόπια και καφεΐνη μπορεί απελευθερώνει το λίπος και ξυπνάει τις αισθήσεις σας με το λουλουδένιο άρωμα. Ύστερα από τεστ σε αρκετές συμμετέχουσες βρέθηκε ότι το προϊόν έφερε σημαντικά αποτελέσματα σε γυναίκες με επίμονη κυτταρίτιδα στις πιο ερωτογενείς ζώνες του κορμιού τους. Χρησιμοποιήστε το Elancyl Cellu Slim 1 φορά την μέρα και δείτε αποτελέσματα σε λίγες εβδομάδες που θα σας καταπλήξουν.

Το καλοκαίρι καταφθάνει, γι΄αυτό ανατρέξτε στο online φαρμακείο Pharm16 και βρείτε όλα τα προϊόντα που χρειάζεστε, ώστε να σας βρει το καλοκαίρι και η εμφάνιση στην παραλία ανανεωμένες.

Τι θα βρείτε; Προσφορές σε αντιηλιακά προσώπου και σώματος, προϊόντα για το αδυνάτισμα κοιλιάς, γλουτών και μείωση πόντων.

Lifeme

Healthy is the new Sexy!