Ανακάλυψε την καλύτερη άσκηση για τέλειους γλουτούς!

Ανακάλυψε την καλύτερη άσκηση για τέλειους γλουτούς!
EMILY TIBERIO/ ALYSSA ZOLNA/ AMANDA BECKER

Πέρνα ένα σκληρό λάστιχο γυμναστικής γύρω από το κάτω μέρος του σώματός σου και έχεις δημιουργήσει το απόλυτο μηχάνημα ενδυνάμωσης γλουτών. 

Ξεκίνησε την προπόνησή σου με απλά climbs. Πέρασε γύρω από τα πόδια σου ένα λάστιχο γυμναστικής κάτσε σε στάση για push-ups και άρχισε να πηγαίνεις εναλλάξ τα πόδια σου μπροστά και πίσω, τα γνωστά climbs. Αυτή η άσκηση είναι έτσι και αλλιώς πολύ καλή αλλά με το λάστιχο φτάνει σε εντελώς άλλο επίπεδο. Με τους γοφούς να αντιστέκονται σε κάθε κίνηση των ποδιών, αναγκάζει την πραγματοποίηση μιας πιο αργής και πιο στοχευμένης κίνησης των ποδιών, η οποία βοηθάει στην ενίσχυση και των πέντε ευκαμψιών του ισχίου, εκτός από την ενδυνάμωση του κορμού και της καρδιάς σας τα απλά κλασσικά climbs. 

Όπως κατάλαβες το κλειδί σε αυτές τις ασκήσεις που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις καταπληκτικούς γλουτούς είναι το λάστιχο γυμναστικής. Η αντίσταση που προσφέρει στο σώμα το αναγκάζει να κάνει τις ασκήσεις πιο αργά, προσεκτικά, σωστά και στοχευμένα. Ας δούμε ακόμη μια άσκηση που μπορεί να σε βοηθήσει να επιτύχεις τους στόχους σου. 

 

Πλάγια βηματάκια: Δεξιά και αριστερά εναλλάξ. Και ναι πρόκειται για την κλασσική κίνηση που όλοι κάναμε την ώρα της γυμναστικής στο σχολείο και είναι θαυματουργή. Αυτό συμβαίνει καθώς στοχεύουν στους μυς που τείνουν να είναι πιο αδύναμοι στους περισσότερους ανθρώπους. Απαιτούν πλάγια κίνηση, κάτι που συνήθως δεν κάνεις, και δυναμώνει πάρα πολλούς μυς συμπεριλαμβανομένων των γλουτιαίων που είναι το εξωτερικό μέρος των ισχίων και είναι υπεύθυνοι για τη σταθεροποίηση του γονάτου. 

Μπορεί να την κάνει αυτή την άσκηση οποιοσδήποτε ανεξάρτητα με το επίπεδο της φυσικής του κατάστασης. Μπορείς να την ενσωματώσεις στην προπόνησή σου ως μέρος της προθέρμανσης, της αποθεραπείας ή ακόμα και στο βασικό σου πρόγραμμα. Δεν απαιτεί τη σταθερότητα των ώμων, όπως τα climbs, αλλά ούτε και την πολύ συγκεκριμένη θέση που πρέπει να βρίσκετε το ισχίο. Ωστόσο, κάνει καταπληκτική δουλειά στην ενδυνάμωση των γλουτών.  

Lifeme

Healthy is the new Sexy!