Σίγουρα κάποια στιγμή θα σου έχει τύχει να είσαι στο κρεβάτι με κάποιον και ενώ όλα πάνε καλά το μυαλό σου αρχίζει τις σκέψεις και ερωτήσεις και δεν σε αφήνει να χαλαρώσεις. Κάτι τέτοιο δεν είναι καλό για κανέναν από τους 3 σας: εσένα, τον εγκέφαλο και τον παρτενέρ σου. Τι να κάνεις για αυτό; Απόφυγε το! Πως; Διάβασε παρακάτω και ετοιμάσου να βιώσεις την απόλυτη σεξουαλική εμπειρία αφού αποβάλλεις όλες τις σκέψεις!

 1. Εξάσκησε την ανεμελιά σου ή τουλάχιστον εστίασε στην αναπνοή σου.
  Σε αυτό το σημείο, λέγοντας σε κάποιον να επικεντρωθεί στο «να είναι παρόν» είναι σχεδόν υπερβολικό. Αλλά αυτό είναι επειδή είναι καλή συμβουλή και λειτουργεί. Αλλά προτού μπορέσεις να βρίσκεσαι στην παρούσα στιγμή, νομίζω ότι είναι χρήσιμο να βρεις έναν τρόπο να εξασκηθείς και ο πιο εύκολος τρόπος για να ξεκινήσεις είναι να εστιάζεις στην αναπνοή σου. Όταν εστιάζεις στην αναπνοή δίνεις προσοχή στο σώμα, στον εαυτό σου εκείνη τη στιγμή. Δεν μπορείς να σκεφτείς τίποτα άλλο καθώς είσαι αφοσιωμένη αλλού. Το άλλο πλεονέκτημα της εστίασης στην αναπνοή είναι ότι το αυτόνομο νευρικό σύστημα (το οποίο περιλαμβάνει το λαιμό και τον πρωκτό) θα χαλαρώσει λίγο, καθιστώντας σε πιο ικανή να ζήσεις αυξημένη σωματική ικανοποίηση.Η εστίαση μπορεί να μοιάζει με πολλά πράγματα, οπότε ένας αγαπημένος τρόπος να το εξασκείς είναι να μετράς τις αναπνοές σου. Μόλις εξασκήσεις αρκετά την προσοχή σου στην αναπνοή σου, μπορείς να επεκτείνεις τις προσπάθειές περαιτέρω.

 

 1. Επικοινώνησε με το σύντροφο σου
  Όταν δεν είσαι 100% σίγουρη για το τι θέλεις εσείς και ο / η σύντροφός σου ή για να απολαύσεις μια σεξουαλική πράξη, μένεις στο σκοτάδι, όπου αρχίζουν να προκύπτουν όλα αυτά τα ενοχλητικά ερωτήματα. Για να αντιμετωπίσεις αυτήν την πρόκληση, ζητήσε από το σύντροφό σου να σου πει τα πράγματα που του αρέσει στο σεξ μαζί σου.

 

 1. Εστίασε στην απόλαυση
  Έχε ως στόχο στο σεξ την ευχαρίστηση και όχι τον οργασμό. Προσπαθείς να δημιουργήσεις την ευχαρίστηση στο κρεβάτι, θα βρεις τον εαυτό σου πολύ πιο επιτυχημένο από ό, τι αν απλά προσπαθούσες να πετύχεις κάποιον οργασμό. Η αποκατάσταση της ευχαρίστησης είναι πραγματικά απλή.

 

 1. Εξερεύνησε το σώμα σου
  Όσο πιο πολύ κριτικάρεις το σώμα σου τόσο περισσότερο θα μπεις στον πειρασμό να επικεντρωθείς στις ατέλειες σου αντί να περάσεις καλά.  Αγάπησε τον εαυτό σου για να το κάνουν και οι άλλοι.Η καλύτερη συμβουλή είναι να αρχίσεις με το σπάσιμο του καθρέφτη και τον έλεγχο του αιδοίου (ο όρος «κόλπος» αναφέρεται στο άνοιγμα και στο εσωτερικό του σώματός, ενώ ο αιδοίο αναφέρεται σε ολόκληρο το εξωτερικό των γεννητικών οργάνων!

  Τώρα που έχεις καλή θέα, προχώρησε και εξερεύνησε! Τράβηξε προς τα πίσω τις πτυχώσεις, τρίψε, τσίμπησε. Άλλαξε τις γωνίες και τον φωτισμό, τράβηξε τα χείλη και θαύμασε το! Ίσως είναι δελεαστικό να επικεντρωθείς στα πράγματα που δεν σου αρέσουν για το αιδοίο, αλλά να αντισταθείς στην επιθυμία να δώσεις αυτή την υπερβολική ενέργεια σε αυτό. Αντ ‘αυτού, επικεντρώσου στα πράγματα που σου αρέσουν, όπως η ομαλότητα των εξωτερικών χειλέων ή ο τρόπος που η κλειτορίδα πνίγει όταν την αγγίζεις.

Lifeme

Healthy is the new Sexy!