Υλικά:
3/4 φλ. τσαγιού ρεβιθάλευρο Bacal-eco
1 κ.γ. baking powder
1/2 κ.γ. μέλι
αλάτι
1 κ.σ. ηλιέλαιο
1/2 φλιτζάνι νερό

Για τη γέμιση:
2 κ.σ. τυρί κρέμα
1 κ.γ. γλυκιά πάπρικα
1 κ.γ. καυτερή πάπρικα
φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
αλάτι πιπέρι

Εκτέλεση:
Φτιάχνουμε με τα υλικά του μιλφέιγ έναν σφιχτό χυλό και τηγανίζουνε σε δυνατή φωτιά. Αφήνουμε να στεγνώσουν σε απορροφητικό χαρτί και εν τω μεταξύ φτιάχνουμε τη γέμιση. Στην συγκεκριμένη συνταγή μπορείτε να κάνετε ότι γέμιση θέλετε ανάλογα με τα υλικά που έχετε (να ψήσετε και να βάλετε ανάμεσα κολοκυθάκια και μελιτζάνες ή ντοματίνια μοτσαρέλα και βασιλικό ή ότι τραβάει η όρεξη σας). Ψιλοκόβουμε το κρεμμυδάκι προσθέτουμε τυρί κρέμα αλάτι πιπέρι πάπρικα καυτερή και γλυκιά και γεμίζουμε ενδιάμεσα τις τηγανίτες. Και το μιλφέιγ μας είναι έτοιμο.

Από την Μαρία Σιάχου

Πηγή: Bacal-eco Blog

Lifeme

Healthy is the new Sexy!