Νομίζατε ότι στέγνωσε το μανό, αλλά όταν επιχειρήσατε να βγάλετε τα καλτσάκια σας, κάτι δεν …ξεκολλούσε! Το τρυφερό τετ-α-τετ εξελίχθηκε σε …αγώνα για να καλύψετε την αποτυχημένη αποτρίχωση…

Το Lifeme μοιράζεται δοκιμασμένα, μικρά μυστικά ομορφιάς, ώστε να δείχνουμε εκθαμβωτικές, ακόμη και χωρίς μακιγιάζ, γλιτώνοντας ταυτόχρονα πολύ κόπο, χρήμα και χρόνο.

 

  1. Γρήγορο στέγνωμα μετά το μανό

Γνωρίζατε ότι εάν βουτήξετε τα φρεσκοβαμμένα νύχια σας σε παγωμένο νερό, θα τα βοηθήσετε να στεγνώσουν πιο γρήγορα, δίχως να στέκεστε ακίνητη για ώρα …μπροστά στον ανεμιστήρα!

 

  1. Κοκκινίλες μετά την αποτρίχωση

Υπάρχει τίποτα πιο ενοχλητικό από αυτά τα κόκκινα, άσχημα εξογκώματα που εμφανίζονται στα πόδια σας (και όχι μόνο) το καλοκαίρι, μετά από κάθε αποτρίχωση; Δώστε στο δέρμα σας το τονωτικό του με βιταμίνη Ε. Είτε ως λάδι ή λοσιόν, μπορεί να κάνει θαύματα!

 

  1. Μαύροι κύκλοι για πάντα;

Το κονσίλερ από μόνο του δεν κάνει θαύματα! Η διατροφή σας, οι ώρες και ο τρόπος που κοιμάστε και η εφαρμογή των σωστών καλλυντικών για την επιδερμίδα σας και τις ανάγκες της, θα κάνουν τη διαφορά και σταδιακά οι μαύροι κύκλοι θα μειωθούν.

 

  1. Επιχείρηση: σημαδάκια τέλος!

Το κολλύριο που χρησιμοποιείτε για τα μάτια σας, θα φανεί χρήσιμος σύμμαχος στην εξάλειψη ανεπιθύμητων σημαδιών στο πρόσωπό σας. Σπυράκι, αντίο!

 

  1. Σαρκώδη χείλη χωρίς μπότοξ

Σε περίπτωση που φοβάστε το μπότοξ, ή που θέλετε να αποφύγετε την τρομαγμένη αντίδραση του συζύγου, όταν δει, εκτός από τα φουσκωμένα χείλη σας, και τον …παραφουσκωμένο λογαριασμό της κάρτας του, η φύση έχει μεριμνήσει ειδικά για εσάς! Χρησιμοποιείστε ένα μείγμα από κανέλλα, μέντα και πιπέρι καγιέν ως μάσκα χειλιών.

 

  1. Ξέμεινα από ασετόν! Και τώρα, τί κάνω;

Απίστευτο κι όμως αληθινό: απλώστε λίγο φρέσκο βερνίκι πάνω από το υπάρχον και τρίψτε με λίγο βαμβάκι για να τα αφαιρέσετε και τα δύο μαζί!

 

  1. Η τέλεια αποτρίχωση κατ’ οίκον

Εάν δεν είστε οπαδοί της αποτρίχωσης με κερί, ή του λέιζερ, κάντε ό,τι και οι άντρες: «κόντρα ξύρισμα»! Πάρτε τις ανεπιθύμητες τρίχες προς την αντίθετη φορά από αυτή που φυτρώνουν, καθυστερώντας την επανεμφάνισή τους.

 

  1. Φυσικά …ζωγραφισμένα φρύδια

Αφού βάλετε λίγο κονσίλερ πάνω και κάτω από το φρύδι, χρησιμοποιήστε σκιά, ελαφρώς πιο ανοιχτού χρώματος από εκείνου του δέρματός σας και προσαρμόστε ώστε να έχει την κατάλληλη κυρτότητα, αλλά και να μοιάζει φυσικό!

Lifeme

Healthy is the new Sexy!