Με την πρώτη ματιά, μοιάζει με τον κ. Τέλειο. Σε ρίχνει με ρομαντικά ραντεβού, αστεία, τριαντάφυλλα, προσεγμένες χειρονομίες. Το σεξ είναι απίστευτο. Έχεις φτάσει μέχρι και σε σημείο να θες να τον γνωρίσεις στους οικείους σου! Πριν περάσεις όμως αυτή τη λεπτή, κόκκινη γραμμή κάνε ένα τεστ και σιγουρέψου ότι δεν είναι ένας από αυτούς τους 7 τύπους ανδρών που δεν θα σε κάνουν να περάσεις τόσο καλά.

Κάποιοι άνθρωποι είναι ειδικοί στο να σε κάνουν να τους ερωτεύεσαι και να τους θεωρείς τέλειους. Έτσι, και εσύ επενδύεις συναισθηματικά και κάποιες φορές και χρηματικά στο παραμύθι σας. Αυτός όμως κάπου εκεί αρχίζει να τα χαλάει και το παραμύθι δεν έχει όμορφο τέλος.

Στο τέλος, σου ραγίζουν την καρδιά, καταστρέφουν το εγώ σου και σε απογοητεύουν. Αν και αυτά τα κακά αγόρια μπορεί να είναι δύσκολο να εντοπιστούν, στέλνουν λεπτές ενδείξεις ότι η σχέση τους δεν είναι αυτή που φαίνεται. Διάβασε παρακάτω για τους 7 τύπους ανδρών που πρέπει να αποφύγεις …

 

#1 Αμετανόητος εργένης
Αυτός ο τύπος είναι καλοδιατηρημένος, έξυπνος, ελκυστικός, πνευματώδης, επιτυχημένος και τα φιλιά του απλά μαγευτικά.

Δεν μπορείς να πιστέψεις πως κάποια γυναίκα δεν τον έχει κάνει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας τόσο καιρό. Ακόμη και αν όταν σε προσεγγίσει έχεις ένα δισταγμό, η γοητεία του και η επιμονή του θα σε κερδίσουν. Στη συνέχεια, μόλις αρχίσει να σοβαρεύει η σχέση και εσύ κάνεις όνειρα για το κοινό σας μέλλον θα εξαφανιστεί και θα σε αφήσει με μια πληγωμένη καρδιά.

 

#2 Μανιακός με το γάμο
Αντίθετα με τον κ. Εργένη, είναι ο τύπος που θέλει πάρα πολύ να είναι παντρεμένος, το έχει βάλει στόχο στη ζωή του. Δυστυχώς, αντιμετωπίζει το γάμο σαν μίσθωση αυτοκινήτων πολυτελείας – και μπορείς να είσαι σίγουρη ότι σε λίγα χρόνια θα είναι έτοιμος να σε παρατήσει για ένα καλύτερο μοντέλο. Σχεδόν σίγουρα πριν από εσένα ήταν παντρεμένος τουλάχιστον μια φορά.

Η σχέση τελειώνει όταν ο ρομαντισμός έχει φύγει. Μπορεί να μην σε θεωρεί το τέλειο και να μην είναι τρελά ερωτευμένος αλλά θα πει ότι καλύτερα να μείνει με εσάς παρά μόνος του. Αν βρει κάτι καλύτερο μπορεί να προχωρήσει.

 

#3 Απένταρος
Φαίνεται ακριβός και ιδιαίτερα γοητευτικός αλλά το budget του είναι από πολύ μικρό έως μηδενικό. Αυτό όμως δεν τον νοιάζει ιδιαίτερα καθώς έχει μια υπερφυσική ικανότητα να μπαίνει εύκολα στις ζωές αλλά και τα πορτοφόλια των γυναικών. Ψάχνει για την οικονομικά καλή γυναίκα για να μπορέσει να τον συντηρήσει. Κρατά τις γυναίκες κοντά του με το απαράμιλλο στυλ και τη γοητεία του.

 

#4 Μαμάκιας
Είναι γλυκός, στοργικός και σε καταλαβαίνει. Δυστυχώς, εξακολουθεί να κρέμεται από μια άλλη γυναίκα – τη μητέρα του.

Η μαμά εξακολουθεί να επηρεάζει τις επαγγελματικές αποφάσεις του, το επενδυτικό του χαρτοφυλάκιο, που ζει, ακόμα και τι ψηφίζει. Οποιοδήποτε σχέδιο θες να κάνεις για το μέλλον υπολόγιζε και τη μαμά του μαζί καθώς θα έχει πάντα τον πρώτο λόγο στα πάντα ακόμα και αν δεν την αφορούν.

 

#5 Peter Pan
Καλά κατάλαβες, είναι αυτός ο τύπος που έχει το σύνδρομο του Peter Pan και φαίνεται πως δεν θα μεγαλώσει ποτέ. Αν και είναι στην ηλικία των 30 ή 40 ετών, στην καρδιά εξακολουθεί να είναι αγόρι.

Γνωρίζει όλα τα ονόματα των hot μαγαζιών στην πόλη και πάντα έχει έτοιμη μια πρόταση για μια τρέλα. Οι δύσκολες καταστάσεις δεν είναι στο ρεπερτόριό του, οπότε αν τον χρειαστείς σε κάτι άσχημο ή δύσκολο χλωμό να θέλει ή να μπορεί να κάνει κάτι.

 

#6 Εγωκεντρικός
Είναι λαμπρός, πετυχημένος και έχει μια απίστευτη πίστη στο αλάθητο του. Είναι εξαιρετικά αποφασιστικός επειδή ο κόσμος περιστρέφεται γύρω του.

Στη σπάνια περίπτωση, όταν δεν είναι 100% σωστός, δεν θα το πάρει καλά αν το επισημάνεις. Μπορεί να θέλει μια επιτυχημένη γυναίκα, αλλά όχι μια τόσο επιτυχημένη από αυτόν που θα του έκλεβε τη δόξα.

 

#7 Μανιακός με τον έλεγχο
Το να πηγαίνεις έξω με αυτόν τον άνθρωπο είναι σαν να βγαίνεις με ένα βόα. Στην αρχή, η αγκαλιά του μπορεί να φαίνεται ζεστή και ασφαλής. Αλλά σύντομα θα ασφυκτιάς εκεί μέσα.

Θα αρχίσει με προτάσεις για εξόδους σε πολύ συγκεκριμένα μέρη που θέλει εκείνος που στην αρχή θα φαίνεται πολύ ωραίο. Ωστόσο θα είναι αρνητικός στις δικές σου προτάσεις και σε οτιδήποτε άλλο δεν μπορεί να έχει τον έλεγχο.

Προσπαθεί να ελέγξει τα πάντα, από αυτό που θα φορέσεις έως τον τρόπο που περνάς τον ελεύθερο σου χρόνο.

Lifeme

Healthy is the new Sexy!