7 Celebrities που δεν πίνουν αλκοόλ

7 Celebrities που δεν πίνουν αλκοόλ Calvin Harris

Ο χώρος της βιομηχανίας του θεάματος είναι αδιαμφισβήτητα ιδιαίτερα σκληρός. Γι΄αυτό το λόγο και πολλοί άνθρωποι που εργάζονται σε αυτόν έχουν μεγάλη δυσκολία να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του με αποτέλεσμα να λυγίζουν και να προσφεύγουν σε ουσίες και αλκοόλ. Τα παραδείγματα αυτά είναι πολλά και γνωστά. Συμβαίνει όμως σε όλους; Η απάντηση είναι φυσικά και όχι! Μπορεί δυστυχώς να τείνει να εξελιχθεί σε κανόνα αλλά υπάρχουν και οι φωτεινές εξαιρέσεις. Ας δούμε μαζί τους 7 celebrities οι οποίοι έχουν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και άλλους τρόπους που τους ωφελούν για να αντιμετωπίζουν όλα αυτά!

 

 1. Natalie Portman
  Το γεγονός ότι δεν καταναλώνει αλκοόλ άλλωστε είναι και ένας από τους λόγους που είναι πάντα τόσο λαμπερή και γεμάτη ενέργεια! Όπως έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις της πάνω κάτω ήταν πάντα έτσι. Δεν ήταν ποτέ η έφηβη που βλέπουμε στις ταινίες που πάει από party σε party και πίνει συνεχώς. Είχε την επαφή της με το αλκοόλ στο κολλέγιο όπου αποφάσισε ότι δεν της αρέσει ιδιαίτερα αφού έκανε τους πειραματισμούς της. Μπράβο Natalie!7 Celebrities που δεν πίνουν αλκοόλ Natalie Portman
 2. Tyra Banks
  Όπως έχει δηλώσει και η ίδια δεν είναι επιρρεπής σε εθιστικές ουσίες αλλά και ποτά οπότε είναι τυχερή για αυτό. Ενώ έχει δοκιμάσει αλκοόλ και δεν της έκανε αίσθηση δεν έχει δοκιμάσει ποτέ ναρκωτικά. Εμείς θα πούμε ότι δεν μας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση που το σούπερ μόντελ δεν έχει τέτοιες συνήθειες. Είναι γνωστός ο υγιεινός και ισορροπημένος τρόπος ζωής που ακολουθεί.
  7 Celebrities που δεν πίνουν αλκοόλ Tyra Banks
 3. Leona Lewis
  Σε μια εκ βαθέων συνέντευξή της είχε αποκαλύψει ότι δεν είναι ότι μισεί το αλκοόλ για όλους τους λόγους που λένε οι περισσότεροι απλά δεν της αρέσει καθόλου η γεύση του. Μάλιστα, τις μεγάλες επιτυχίες της τις γιορτάζει με μη αλκοολούχα σαμπάνια.
  7 Celebrities που δεν πίνουν αλκοόλ Leona Lewis
 4. Calvin Harris
  Ποιος να το περίμενε ότι ο σκωτσέζος DJ δεν είναι φίλος του αλκοόλ. Μολονότι επέλεξε να ακολουθήσει αυτή την επαγγελματική πορεία απαρνήθηκε το αλκοόλ για λόγους ευεξίας. Όπως έχει εξομολογηθεί η κατανάλωση του πραγματικά τον έκανε να αισθάνεται άρρωστος, επηρεάζοντας τον εγκέφαλό του με τον χειρότερο τρόπο.

  7 Celebrities που δεν πίνουν αλκοόλ Calvin Harris

 5. Blake Lively
  Η αγαπημένη μας Blake έχει αρκετές φορές αναφέρει ότι όχι μόνο δεν έχει δοκιμάσει ποτέ της κάποιο είδος ναρκωτικού αλλά ούτε και αλκοόλ. Οι λόγοι είναι πολύ πιο απλοί από όσο μπορείτε να φανταστείτε. Απλά δεν αισθάνθηκε ποτέ της την επιθυμία να το κάνει, δεν ήταν κάτι που κατάφερε ποτέ να της κεντρίσει το ενδιαφέρον.7 Celebrities που δεν πίνουν αλκοόλ Blake Lively
 6. Kendrick Lamar
  Από τα τραγούδια του και μόνο θα έλεγε κανείς χωρίς δεύτερη σκέψη όχι μόνο ότι πίνει αλκοόλ αλλά ότι κάνει και πολλές καταχρήσεις άλλων ειδών. Μην βιαστείς όμως να βγάλεις αυτό το βεβιασμένο συμπέρασμα καθώς όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του δεν κάνει τίποτα από όλα αυτά. Όπως εξηγεί, μεγάλωσε σε ένα σπίτι με ανθρώπους που έκαναν καταχρήσεις και δεν θέλει ποτέ να γίνει σαν αυτούς.
  7 Celebrities που δεν πίνουν αλκοόλ Kendrick Lamar
 7. Jennifer Lopez
  Όπως έχει πει αρκετές φορές πιστεύει ότι το αλκοόλ αλλά και το κάπνισμα όχι μόνο είναι ένας πολύ κακός συνδυασμός για την υγεία αλλά και για την εμφάνιση. Καταστρέφουν το δέρμα και το κάνουν να φαίνεται θαμπό και άτονο. Δεν είναι υπερβολική με αυτό όμως. Θεωρεί ότι οι υπερβολές είναι αυτές που κάνουν το μεγαλύτερο κακό. Έτσι, σε κάποια γιορτή δεν θα κάνει πρόποση με νερό αλλά αλκοόλ και θα πιει απλά λίγο. Δεν έχει και άδικο η Jennifer.7 Celebrities που δεν πίνουν αλκοόλ Jennifer Lopez
Lifeme

Healthy is the new Sexy!