Σε γενικές γραμμές, οι θέσεις που είναι πιο βολικές σε σεξουαλικές επαφές με διαφορά ύψους των συντρόφων, ανεξάρτητα από το φύλο τους, είναι εκείνες που δεν περιλαμβάνουν επαφή πρόσωπο με πρόσωπο και τοποθετούν τα γεννητικά σας όργανα στο ίδιο επίπεδο. Έτσι, αν και εσείς είστε πιο ψηλές από το σύντροφό σας, υπάρχουν έξι λύσεις για να κάνετε το σεξ λίγο λιγότερο δύσκολο και σίγουρα πιο απολαυστικό. 

 

#1 Doggy style
Πρόκειται για μια κλασσική και αξιόπιστη στάση που σίγουρα είναι βολική για συντρόφους με διαφορά ύψους. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τα πρόσωπά σας που δεν έρχονται σε μια ευθεία όπως θα κάνατε σε ένα παλιό και βαρετό ιεραποστολικό. Επίσης, απελευθερώνει τα χέρια του για να παίξει με τις θηλές και την κλειτορίδα σας, το οποίο είναι εξαιρετικό για να φτάσετε στην κορύφωση. Για να φτάσετε στο ίδιο ύψος, απλά γονατίσετε στα τέσσερα και αφήσετε τον να εισέλθει από πίσω, είτε στέκεται ή γονατίζει, ό, τι λειτουργεί καλύτερα. 

 

6 στάσεις του σεξ για ψηλά κορίτσια! 1
WOMEN’S HEALTH

 

#2 Αξιότιμη
Εάν έχεις ένα ψηλό κρεβάτι ή ίσως ένα τραπέζι ή έναν πάγκο που είναι ασφαλές για το σεξ, δοκίμασε να κάνεις σεξ με τον παρτενέρ σου να στέκεται μπροστά , ενώ εσύ ξαπλώνεις στην επιλεγμένη επιφάνεια. Θα ευθυγραμμίσει τη λεκάνη σου και θα δώσει περισσότερο έλεγχο. Μπορείς επίσης να περάσεις τους αστραγάλους σου πάνω από έναν από τους ώμους του για μια πιο άνετη αίσθηση. 

 

6 στάσεις του σεξ για ψηλά κορίτσια! 2
WOMEN’S HEALTH

 

#3  Ξαπλωμένο doggy
Ξαπλώστε με το κεφάλι σας προς τα κάτω και τοποθετείστε ένα μαξιλάρι στο ύψος της λεκάνης σας. Τεντώστε ελαφρά το πίσω μέρος προς τα πάνω στον αέρα ώστε να μπορεί να έρθει από πάνω ο σύντροφός σας και να προχωρήσει στη διείσδυση. Στο ξαπλωμένο doggy style, υπάρχει εξαιρετική πιθανότητα να βρει το σημείο G, καθώς βοηθούν πολυ και η πρόσθετη πίεση που προέρχεται από το βάρος σας που φτάνει στην κλειτορίδα σας ενώ κουνιέστε στο κρεβάτι. Και όταν δεν προσπαθείτε να κοιτάξετε τα μάτια του άλλου, δεν έχει σημασία το μέγεθος του κορμού σας. 

 

6 στάσεις του σεξ για ψηλά κορίτσια! 3
WOMEN’S HEALTH

 

#4 Σταυρωτά
Παρόλο που μπορεί να φανεί κάπως δύσκολο να εκτελεστεί, οι σταυροί είναι ιδανικοί για ζευγάρια με ύψος-αποκλίνοντα, διότι με τους δύο οριζόντιους και τα πρόσωπά σας σε γωνίες 90 μοιρών το μόνο που έχει σημασία είναι η επαφή των γεννητικών οργάνων. Ξαπλώστε στην πλάτη σας και αφήστε τον να βρίσκεται πάνω σας, πέρα από τη μέση σας, διεισδύοντάς σας από μια πλάγια γωνία. 

 

6 στάσεις του σεξ για ψηλά κορίτσια! 4
WOMEN’S HEALTH

 

#5 Καροτσάκι
Το καθιστό καρότσι, το οποίο καθιστά τα ύψη σας είναι μια ιδανική επιλογή. Έχετε το σύντροφό σας να καθίσει στην άκρη μιας ανθεκτικής επιφάνειας και τοποθετήσετε τον εαυτό σας έτσι ώστε να είστε ολόκληρη στην αγκαλιά του, με τα χέρια σας ακουμπισμένα σταθερά στο πάτωμα. Τεντώστε τα πόδια σας πίσω από τη μέση του (πιθανότατα θα λειτουργήσει καλύτερα αν στηρίζει τους μηρούς σας). 

 

6 στάσεις του σεξ για ψηλά κορίτσια! 5
WOMEN’S HEALTH

 

#6 Αράχνη
Η αράχνη έχει και τους δύο να ξαπλώνουν μακριά ο ένας από τον άλλο, μετριάζοντας κάθε κατακόρυφη απόσταση που μπορεί να χωρίσει συνήθως τα πρόσωπά σας. Όπως και στους σταυροειδείς γλουτούς, το μόνο που έχει σημασία εδώ είναι η κορυφή των γεννητικών οργάνων. Αντιμετωπίζοντας το ένα το άλλο και καθισμένο καβάλο-προς-καβάλο, σφεντόνα τα πόδια σας πάνω από το σύντροφό σας έτσι ώστε και οι δύο σας έχουν τα πέλματα σας ριζωμένα στο πάτωμα. Σκύβοντας πίσω στους αγκώνες σας, να τον οδηγήσετε και να τον σπρώξετε από αυτή τη θέση. 

 

6 στάσεις του σεξ για ψηλά κορίτσια! 6
WOMEN’S HEALTH

 

Δοκιμάστε αυτές τις στάσεις και σπάστε μια για πάντα τα στερεότυπα που θέλουν τις ψηλές γυναίκες όχι και τόσο καλές στο κρεβάτι! 

Lifeme

Healthy is the new Sexy!