Μπορεί το μέγεθος να μην είναι αυτό που τελικά μετράει αλλά και πάλι… Τα πράγματα γίνονται σαφώς πιο ωραία και εύκολα όταν η φύση έχει προικίσει τον παρτενέρ σου. Ακόμα όμως και αν το “αδίκησε” λίγο σε αυτό το κομμάτι σου έχουμε τη λύση. Τι εννοούμε όμως όταν εννοούμε μικρό πέος;

Νομίζω ότι αν ρωτήσεις τον μέσο άνθρωπο τι πιστεύει ότι είναι το μέσο μέγεθος του πέους, θα πει κάτι ανάμεσα σε 15 με 17εκατοστά. Αυτό είναι ένα θέμα στο οποίο υπάρχει μεγάλη σύγχυση και παραπληροφόρηση. Το μέσο μέγεθος του πέους είναι περίπου 12 έως 14 εκατοστά σε πλήρη στύση.

Ως εκ τούτου είναι δύσκολο να ξεριζώσεις από το μυαλό ενός άντρα αυτές τις παλαιομοδίτικες απόψεις και να τον κάνεις να αισθανθεί καλά με ότι έχει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γυναίκες δεν ενδιαφέρονται πολύ για το μέγεθος: Μια πρόσφατη έρευνα πάνω σε 1.100 γυναίκες διαπίστωσε ότι το 89% δεν έδειξε ενδιαφέρον για το μέγεθος του συντρόφου τους.

Αυτό πιθανότατα οφείλεται στο γεγονός ότι οι περισσότερες γυναίκες γνωρίζουν ότι το μέγεθος του πέους δεν είναι πραγματικά ο καθοριστικός παράγοντας στη σεξουαλική ευχαρίστηση. Πρόκειται πραγματικά για την εύρεση της σωστής θέσης ή της κίνησης που προκαλεί τον οργασμό.

Ωστόσο, ας δούμε τις 6 στάσεις που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τις πιο “μικρές” απαιτήσεις.

 1. Γόνατα στο στήθος
  Όποια στάση στην οποία η γυναίκα είναι ξαπλωμένη ανάσκελα και τα πόδια της στον αέρα δουλεύει για άντρες με μικρό μόριο. Πως θα την πετύχεις; Ξαπλώνεις και τραβάς τους μηρούς σου στο στήθος σου ενώ ο σύντροφός σου τοποθετείται από πάνω σου. Τράβηξε τα πόδια σου πάνω από τους ώμους του και πιο εύκολη διείσδυση τοποθετώντας τα σε κάθε πλευρά του λαιμού του, ή ακόμα και πάνω από έναν ώμο. Αυτή η στάση προσφέρει μια στενότερη επαφή.
  6 ερωτικές στάσεις για όταν ο παρτενέρ σου έχει μικρά προσόντα! 1
 2. Ο καλύτερος φίλος του άντρα
  Το Doggy στυλ μπορεί να λειτουργήσει αρκετά καλά για ένα πιο μετριοπαθές πακέτο. Κάτσε γυμνή στα τέσσερα σε κάποιο στρώμα ή στο πάτωμα και άφησε τον παρτενέρ σου να στηθεί πίσω σου και να κάνει την διείσδυση. Οι ελεγχόμενες κινήσεις είναι σημαντικές όταν πρόκειται για μικρότερα μέλη.
  6 ερωτικές στάσεις για όταν ο παρτενέρ σου έχει μικρά προσόντα! 2
 3. Αντικριστά
  Κάθε στάση που έχει τους δυο σας από το στήθος στο στήθος και τον καβάλο να καβάλα, όπως αυτό, θα μπορούσε να λειτουργήσει πραγματικά καλά. Για να το επιτύχεις αυτό, ο παρτενέρ σου θα πρέπει να κάθεται στην άκρη ενός κρεβατιού ή σταθερής επιφάνειας και να έχει ελαφρά ανοιχτά τα πόδια του ενώ εσύ κάθεσαι αντικριστά στην αγκαλιά του.

  6 ερωτικές στάσεις για όταν ο παρτενέρ σου έχει μικρά προσόντα! 3

 4. Cowgirl
  Οι στάσεις που είναι οι γυναίκες από πάνω μπορεί να είναι καλές επειδή οδηγούν σε μεγάλη βαθιά διείσδυση. Εάν ο σύντροφός σου δυσκολεύεται να χαλαρώσει και αισθάνεται ανασφάλεια για τον αν θα καταφέρει να διατηρήσει το πέος του μέσα σου τότε δοκίμασε μερικές κινήσεις ώστε να τον κάνεις να αισθανθεί πιο άνετα αντί για πάνω κάτω.
  6 ερωτικές στάσεις για όταν ο παρτενέρ σου έχει μικρά προσόντα! 4
 5. Κοχύλι
  Παρόμοια με τη στάση των γόνατων στο στήθος, το κοχύλι λειτουργεί καλά επειδή επιτρέπει την επαφή πολύ κοντά και ο σύντροφός σου μπορεί να κινηθεί με κυκλική κίνηση, αντί να κάνει μέσα έξω. Ξάπλωσε ανάσκελα, στρέψε τη λεκάνη σου προς τα πάνω και τα πόδια προς τα πίσω προς τους ώμους σου, απλώνοντάς τα σε V. Βάλε τον παρτενέρ σου να εισέλθει κατ ‘ευθείαν κάτω και αν μπορείς, να περιορίσεις το διάστημα μεταξύ των ποδιών σου για στενότερη εφαρμογή. Ή, ανάλογα με την ευελιξία , μετακίνησε και τα δύο στη μία πλευρά του οστού του ώμου.6 ερωτικές στάσεις για όταν ο παρτενέρ σου έχει μικρά προσόντα! 5
 6. Αξιότιμη
  Εάν έχεις ένα ψηλό κρεβάτι ή ίσως ένα τραπέζι ή έναν πάγκο που είναι ασφαλές για το σεξ, δοκίμασε να κάνεις σεξ με τον παρτενέρ σου να στέκεται μπροστά , ενώ εσύ ξαπλώνεις στην επιλεγμένη επιφάνεια. Θα ευθυγραμμίσει τη λεκάνη σου και θα δώσει περισσότερο έλεγχο. Μπορείς επίσης να περάσεις τους αστραγάλους σου πάνω από έναν από τους ώμους του για μια πιο άνετη αίσθηση.
  6 ερωτικές στάσεις για όταν ο παρτενέρ σου έχει μικρά προσόντα! 6
Lifeme

Healthy is the new Sexy!