Βαρεθήκατε τα ίδια και τα ίδια; Αισθάνεστε την ανάγκη να κάνετε κάτι διαφορετικό στην επόμενη έξοδο με τον/την σύντροφο σας; Αναμφισβήτητα ένα πρόβλημα που συχνά αντιμετωπίζουν πολλά ζευγάρια είναι η ρουτίνα. Ακολουθούν 6 ιδέες για διαφορετικές εξόδους με το/τη σύντροφο σας, που θα αναζωογονήσουν τη σχέση σας.

  1. Κάντε κάτι αστείο! Τολμήστε διαφορετικά πράγματα. Θα μπορούσατε για παράδειγμα να πάτε για paintball ή για μπουγελοπόλεμο με τον/την σύντροφο σας.
  1. Πηγαίνετε μία εκδρομή! Ξυπνήστε πολύ πρωί και κάντε μία ολοήμερη εκδρομή! Δεν είναι ανάγκη να πάτε Θεσσαλονίκη. Μπορείτε να πάτε κάποια κοντά, μέχρι το Λαγονήσι ή το Λουτράκι ή την Πάρνηθα.
  1. Εντάξτε περισσότερους ανθρώπους στον κύκλο σας. Κανονίστε να βγείτε με φίλους σας ή καλέστε τους στο σπίτι σας. Διευρύνετε τον κύκλο γνωριμιών σας και γνωρίστε τους φίλους των φίλων σας.
  1. Δραστηριοποιηθείτε! Επιλέξτε διάφορες ενδιαφέρουσες δραστηριότητες. Πηγαίνετε μαζί για τρέξιμο, για ποδήλατο, για ιππασία, ιστιοπλοϊα ή κανό καγιάκ. Δεν υπάρχει μόνο το τζόκινγκ.
  1. Διεκδικήστε τον/την σύντροφο σας από την αρχή! Μην θεωρείτε τίποτα δεδομένο. Εκπλήξτε τον και κλείστε ένα τραπέζι σε ένα εστιατόριο ή για brunch μια Κυριακή και μην πηγαίνετε στο καφέ της γειτονιάς.
  1. Βγείτε σε κάποιο live! Η ενέργεια που υπάρχει στα live δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα άλλο. Μπορείτε για παράδειγμα να διαλέξετε κάποια συναυλία ή κάποιο θέατρο.
Lifeme

Healthy is the new Sexy!