Το καλοκαίρι είναι αυτή ακριβώς η εποχή του χρόνου όπου θέλουμε να είμαστε ελεύθερες και χαλαρές χωρίς πολλά πολλά και κυρίως χωρίς τα μαλλιά μας μέσα στο πρόσωπό μας. Ιδιαίτερα δε στην παραλία όπου προσπαθούμε να πετύχουμε το τέλειο μαύρισμα δε θα θέλαμε να έχουμε άλλο ένα εμπόδιο που θα είναι τα μαλλιά μας. Ταυτόχρονα όμως δεν θέλουμε να δείχνουμε απεριποίητες. Δεν μας αρέσει όμως να περνάμε όλο το χρόνο μας μπροστά στον καθρέφτη προσπαθώντας να πετύχουμε το τέλειο χτένισμα. Τι μπορούμε να κάνουμε λοιπόν; Μπορούμε να κάνουμε ένα απλό επιμελώς ατημέλητο και εύκολο χτένισμα. Ας δούμε τα πιο εύκολα αλλά και chic. 

 1. Κεφτεδάκια
  Φυσικά και όχι τα πολυαγαπημένα της μαμάς αλλά αυτά που κάναμε και μικρές στα μαλλιά. Προτίμησε την χαμηλή λίγο ατημέλητη εκδοχή τους. Είναι cute, βολικά και σε βγάζουν από τη δύσκολη θέση να ασχοληθείς πολύ με τα μαλλιά σου.

   

 2. Χαμηλή γυριστή πλεξούδα
  Ναι είναι το κλασσικό bun αλλά με ένα chic twist. Κάνε μια πλεξούδα στο πλάι και στριφογύρισε την γύρω από τον εαυτό της. Στη συνέχεια απλά πιάσε την, όπως κάνεις και με ένα κότσο. Άφησε λίγο μισοτελειωμένη την πλεξούδα για πιο ατημέλητο αποτέλεσμα. Προαιρετικά μπορείς να βάλεις και  λίγα λουλούδια στα μαλλιά για πιο ρομαντικό αποτέλεσμα.

  5 εύκολα χτενίσματα για την παραλία 1
  treasuresandtravelsblog

   

 3. Τουρμπάνι
  Το αγαπάμε, πάει σε όλες και είναι πολύ βολικό. Δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα καλοκαιρινό φουλάρι τυλιγμένο γύρω από τα μαλλιά σε κάποιο κολακευτικό σχήμα, διαφορετικό για την καθεμία.

   

  5 εύκολα χτενίσματα για την παραλία 2
  treasuresandtravelsblog
 4. Ψαροκόκαλο
  Πρόκειται για μια παραλλαγή της κλασσικής γαλλικής πλεξούδας. Ιδανικά κάντε την όχι σε όλα τα μαλλιά. Αφήστε την να τελειώνει λίγο πιο πάνω και πιάστε μια κανονική κοτσίδα.

  5 εύκολα χτενίσματα για την παραλία 3
  treasuresandtravelsblog
 5. Boho μισά-μισά
  Πιάσε τα μαλλιά σου κλασσικά μισά μισά και σε όσα περισσέψουν κάτω κάνε διάσπαρτα πλεξουδάκια για να δώσεις μια πιο boho νότα.

  5 εύκολα χτενίσματα για την παραλία 4
  treasuresandtravelsblog
Lifeme

Healthy is the new Sexy!