Πολλά ακούμε για το σεξ το καλοκαίρι και τα περισσότερα είναι αλήθεια. Διάβασε εδώ τι πρέπει να προσέχεις για να μη πιαστείς απροετοίμαστη.

Το Σεξ στο Νερό Πονάει: Αλήθεια
Ή τουλάχιστον έχει μια δόση αλήθειας. Το νερό της θάλασσας απομακρύνει τη φυσική λίπανση του κόλπου με αποτέλεσμα να αυξάνει την ξηρότητα και την ευαισθησία της περιοχής. Αυτό φυσικά μπορεί να προκαλέσει πόνο κατά τη διάρκεια του σεξ, καθώς και πληγές από την τριβή πράγμα που αυξάνει την πιθανότητα να προκληθεί κάποιου είδους φλεγμονή ή να πάθεις ουρολοίμωξη. Αν παρόλα αυτά θες να το δοκιμάσεις, να χρησιμοποιήσεις ένα λιπαντικό με βάση τη σιλικόνη που δεν διαλύεται στο νερό.

Δεν Κάνει να Χρησιμοποιήσεις Προφυλακτικό στο Νερό: Αλήθεια
Αν και οι περισσότερες εταιρείες που φτιάχνουν προφυλακτικά λένε ότι τα προϊόντα τους μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο νερό ή με ένα λιπαντικό με βάση το νερό, δεν σημαίνει ότι είναι απαραίτητα ασφαλές. Πρόσφατη έρευνα δείχνει ότι το χλώριο και άλλοι απορρυπαντικοί παράγοντες στις πισίνες μπορεί να το σπάσουν ή να επηρεάσουν την αντοχή του. Επιπλέον, μέσα στο νερό είναι πιο εύκολο να τραβηχτεί χωρίς να το καταλάβεις.

Μπορεί να Κολλήσεις Μικρόβια από την Άμμο: Αλήθεια
Η άμμος συγκρατεί μικρόβια, αλλά δεν είναι ο μόνος εχθρός που πρέπει να προσέξεις. Απόφυγε να μένεις με βρεγμένο μαγιό για πολλή ώρα και πάντα να χρησιμοποιείς καθαρές πετσέτες.

Μπορεί να Κολλήσεις Μικρόβια από την Άμμο: Αλήθεια Πρέπει να αποφεύγεις τα One Night Stand: Μύθος
Αν χρησιμοποιείς προφυλακτικό (και δεν το παρακάνεις) ίσως να κάνει καλό και στην υγεία σου. Σύμφωνα με έρευνα από το Πανεπιστήμιο Cornell, το σεξ χωρίς δεσμεύσεις στην πραγματικότητα μειώνει το άγχος και την κατάθλιψη, αυξάνει την αυτοπεποίθηση και βελτιώνει συνολικά την ευεξία σου.

Το Καλοκαίρι Έχεις Περισσότερη Όρεξη για Σεξ: Αλήθεια
Αυτό όμως δεν οφείλεται στο ιώδιο της θάλασσας. Το ιώδιο είναι αφροδισιακό μόνο όταν το καταναλώνεις μέσω τροφών. Σε μια πρόσφατη έρευνα από το site EliteSingles, βρέθηκε ότι όσοι μένουν κοντά στη θάλασσα έχουν μεγαλύτερη επιθυμία για σεξ. Επιπλέον, σύμφωνα με μια έρευνα της Google το 2012, αποδείχθηκε ότι η λίμπιντο ανεβαίνει πολύ κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού γιατί οι άνθρωποι βρίσκονται πιο κοντά ο ένας με τον άλλον.

Lifeme

Healthy is the new Sexy!