10 βήματα για τέλειο χρώμα χωρίς ήλιο
10 βήματα για τέλειο χρώμα χωρίς ήλιο

Οι ανομοιόμορφες γραμμές και οι λεκέδες στο σώμα δεν είναι η καλύτερη εικόνα για σένα. Απόκτησε λαμπερό μαύρισμα χωρίς ήλιο ακολουθώντας τις οδηγίες μας.

  1. Απολέπιση. Είναι γεγονός ότι αν έχει προηγηθεί πίλινγκ το αποτέλεσμα του Self Tan είναι σαφώς καλύτερο. Άπλωσε το σε βρεγμένη επιδερμίδα με κινήσεις μασάζ, θα απαλύνει και θα λειάνει την επιδερμίδα σου.
  2. Ενυδάτωση. Η ενυδατωμένη επιδερμίδα είναι το κλειδί για τέλειο αποτέλεσμα. Δώσε ιδιαίτερη έμφαση σε περιοχές όπως τα πόδια, τα χέρια, τα γόνατα και τους αγκώνες σημεία που έχουν ανάγκη έξτρα βοήθειας. Προσπάθησε μία ή δύο μέρες πριν την εφαρμογή να κάνεις μία ενυδατική μάσκα σώματος.
  3. Προστασία. Να θυμάσαι ότι ακόμη και εάν αποκτήσεις σούπερ μαυρισμένη επιδερμίδα δεν έχεις εξασφαλίσει καμία προστασία από τον ήλιο. Γι’ αυτό εάν ξεκινήσεις εξορμήσεις στη παραλία μην παραλείπεις το αντηλιακό σου.
  4. Επέλεξε περιοχή. Μερικά self tan είναι σχεδιασμένα για συγκεκριμένες περιοχές του σώματος δηλ. πρόσωπο ή σώμα. Αυτά σε μορφή σπρέι είναι τέλεια για το σώμα και χαρίζουν φυσικό λαμπερό αποτέλεσμα. Με ή χωρίς γκλίτερ; Εάν θέλεις να αποκτήσεις υπέροχο μαύρισμα για ένα πάρτυ γιατί δεν δοκιμάζεις κάποιο με γκλίτερ;
  5. Μαύρισμα και ενυδάτωση. Εάν η επιδερμίδα σου είναι ξηρή είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσεις ένα προϊόν που συνδυάζει και ενυδάτωση. Σε αυτήν τη περίπτωση η λύση για σένα είναι ένα προϊόν με υφή κρέμας ή λοσιόν.
  6. Πρόσεξε τους συνδυασμούς. Απέφυγε πριν το self tan να απλώνεις στην επιδερμίδα σου body lotion. O συνδυασμός των διαφορετικών συστατικών ευθύνεται κάποιες φορές για την δυσάρεστη μυρωδιά που δημιουργείται κάποια ώρα μετά την εφαρμογή.
  7. Χρώμα με μέτρο. Το έντονα μαυρισμένο σώμα και πρόσωπο δεν είναι πάντα ότι πιο κομψό ιδιαίτερα εάν η επιδερμίδα σου είναι πολύ λευκή. Γι’ αυτό χρησιμοποίησε ένα self tan για φυσικό μαύρισμα και δώσε έμφαση με μπρονζέ πούδρα.
  8. Σε πιάνουν οι ευαισθησίες σου; Επέλεξε ένα προϊόν που δεν περιέχει λιπαρά συστατικά και δίνει γρήγορο μαύρισμα χωρίς να δημιουργεί γραμμές ή κηλίδες. Επιπλέον να θυμάσαι ότι τα self tan σε υφή σπρέι ή mousse είναι ιδανικά τόσο για τις ευαίσθητες ή τις λιπαρές επιδερμίδες.
  9. Η καλύτερη ώρα για να χρησιμοποιήσεις ένα προϊόν self tan είναι το βράδυ πριν ξαπλώσεις. Ξεκίνησε την εφαρμογή από τα πόδια προς το επάνω μέρος στο σώμα σου κάνοντας απαλές κινήσεις. Θα σου πρότεινα να χρησιμοποιήσεις γάντια που έχουν άψογη εφαρμογή στα δάκτυλά σου. Διαφορετικά αμέσως μόλις τελειώσεις την εφαρμογή, πλύνε πολύ καλά τα χέρια σου.
  10. Αφαίρεσε το. Αν κάτι πήγε λάθος και το χρώμα είναι ανομοιόμορφο απάλυνε το αποτέλεσμα τρίβοντας περιοχή με Body Oil ή με ένα βαμβάκι ποτισμένο με λεμόνι.
Lifeme

Healthy is the new Sexy!